Een nieuwe samenwerking is geboren (1)

Er zijn van die dagen dat er niets gebeurt, niet eens #netwerken. Is dat erg? Echt niet! Geniet ervan iedereen verdient zijn/haar rust. En ik beloof het jou, er zullen nog velen dagen zo volgen (heb ik vaak ook!).

Twee maal een nieuwe samenwerking

Maar vandaag is er iets bijzonders gebeurd, niet 1 maar 2 nieuwe samenwerkingen zijn er gemaakt. Over de ene samenwerking laat ik nog even niets over los behalve dat degene die het initiatief van de ontmoeting heeft gelegd is topper Mariska van Woerden. Via Mariska ben ik in aanraking gekomen met o.a. Mariam Benthum (daarover later meer), Natasja Molenaar en Simes Yelland.

Communitylunch Work & Wellbeing samen met Vrouw en haar Netwerk

Marian heeft vandaag een uitstekende lunch Indische lunch verzorgd bij haar thuis en tijdens deze lunch hebben Natasja en ik de volgende samenwerking bedacht: We willen om de maand gaan lunchen met 15 andere toppers op een toplocatie in Amsterdam onder de naam Communitylunch – Work & Wellbeing samen met Vrouw en haar Netwerk. Na de zomer horen jullie meer want we gaan al in 2017 de eerste community netwerklunch verzorgen.

3 Responses to Een nieuwe samenwerking is geboren (1)

 1. Reactie op Facebook van Natasja Molenaar: Mensen bij elkaar brengen om samen iets moois te creëren en neer te zetten dat vind ik leuk om te doen. Ik hou van positiviteit en help mensen graag. Als het niet helemaal lekker loopt bij jou of in jouw bedrijf kan je mij uitnodigen. Tijdens ons gesprek en/of een kijk in jouw bedrijf kan ik vrij snel de knelpunten benoemen en oplossingen aandragen. Jij kan dan weer vooruit. Ik ben ondernemer en heb zelf het Vooruit Traject ontwikkeld. In het Vooruit Traject leer je jouw talent gebruiken in een workshop, lezing en/of coaching.
  Ondernemers moeten zelf de kar trekken en daarvoor heeft iedere ondernemer motivatie en inspiratie nodig. De Community Lunches van Vrouw en haar Netwerk en Work & Wellbeing zijn er om jou te inspireren en motiveren. In november starten we met de eerste Community Lunch in Amsterdam. Ik heb er nu al zin in. In september meer nieuws over Community Lunches.

 2. De eerste lunch datum is bekend. We gaan 10 november 2017 naar Amsterdam. Aanmelden kan hier: https://pay.ziber.nl/6b39509163eb44dbb7036bbdc5fa3ca2
  Meer informatie is ook te vinden via de Facebookbookeventpagina: https://www.facebook.com/events/

  #netwerken #event #ondernemend #vrouwen

 3. De URL naar de Facebookpagina is: https://www.facebook.com/events/2110670762292160/
  Kom jij ook vrijdag 10 november?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *