Er zijn van die dagen dat er niets gebeurt, niet eens #netwerken. Is dat erg? Echt niet! Geniet ervan iedereen verdient zijn/haar rust. En ik beloof het jou, er zullen nog velen dagen zo volgen (heb ik vaak ook!).

Twee maal een nieuwe samenwerking

Maar vandaag is er iets bijzonders gebeurd, niet 1 maar 2 nieuwe samenwerkingen zijn er gemaakt. Over de ene samenwerking laat ik nog even niets over los behalve dat degene die het initiatief van de ontmoeting heeft gelegd is topper Mariska van Woerden. Via Mariska ben ik in aanraking gekomen met o.a. Mariam Benthum (daarover later meer), Natasja Molenaar en Simes Yelland.

Communitylunch Work & Wellbeing samen met Vrouw en haar Netwerk

Marian heeft vandaag een uitstekende lunch Indische lunch verzorgd bij haar thuis en tijdens deze lunch hebben Natasja en ik de volgende samenwerking bedacht: We willen om de maand gaan lunchen met 15 andere toppers op een toplocatie in Amsterdam onder de naam Communitylunch – Work & Wellbeing samen met Vrouw en haar Netwerk. Na de zomer horen jullie meer want we gaan al in 2017 de eerste community netwerklunch verzorgen.