Op 3 oktober 2017 organiseert Vrouw en haar Netwerk een groots Business-Event in Theater de Meervaart in Amsterdam. Laat u zelf inspireren, verrassen en motiveren door de KeyNote spreker Emile Ratelband. Spraakwaterval Emile Ratelband toont op energieke wijze aan dat de toegevoegde waarde van een bedrijf puur ontstaat door de manier waarop de ondernemer er zelf naar kijkt. Volgens Ratelband bestaat dé werkelijkheid niet. Het centrale thema van het business-event is dan ook: “Ondernemen, het is maar hoe je het bekijkt.” Ratelband weet als geen ander hoe je weerstanden kunt overbruggen door de zaken vanuit een ander perspectief te zien. Op deze dag is zijn er ook 10 voornamelijk vrouwelijke ondernemers die zitting nemen in het ondernemerspanel en laten hun visie zien op succesvol ondernemen. Daarnaast is de Hestia Ladies Line up actief van de Ladies Business Club Hestia met verschillende vrouwelijke topsprekers.

Video Emile Ratelband

Resultaat

Het resultaat 3 oktober 2017? Minstens 100 spraakmakende creatieve ideeën, die u effectief voor uw bedrijf kunt inzetten! Meld je snel aan en maak gebruik van onderstaande korting!

Vrouw en haar Netwerk korting

Dit event is special bedoeld voor vrouwelijke ondernemers van Vrouw en haar Netwerk, ook mannen zijn van harte welkom! Alle leden van het netwerk (lid van de community op Linkedin of Facebook) krijgen      € 10,- korting op het inschrijfgeld (n.v.t. op vroegboekkorting) normale prijs € 149,00.

Vroegboekkorting

Er is nog beter nieuws alleen voor de snelle beslissers! Meld jij je heel snel aan (uiterlijk 7 juli 2017) dan mag je gebruik maken van de hoge vroegboekkorting: De toegangs vroegboekkorting van € 99,- (normale prijs € 149,-) is geldig voor inschrijvingen tot en met 07 juli 2017.

Aanmelden kan hier.