Vind ons online!

Alle online platformen op een rijtje.

Online netwerken is de basis van alle activiteiten van OurDream Management. Je vindt de communities van Vrouw en haar Netwerk, Vrouw PLUS, Your Light en Ladies Business Club Hestia op alle relevante online platformen. Er zijn pagina’s, groepen, showcases, kanalen en eigen websites. Teveel om allemaal te onthouden, daarom krijgen ze hier speciale aandacht.

Let’s connect!

DE NETWERKEN

Alle OurDream organisaties online op een rijtje. Kom jij ons binnenkort bezoeken?

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk heb je gevonden. Het is onderdeel van OurDream management en het grote zusje van Vrouw PLUS. Hét grote gratis online netwerk om jezelf zakelijk te profileren speciaal voor vrouwen met een zonder een eigen onderneming.

Vrouw PLUS

Vrouw PLUS biedt extra’s bovenop Vrouw en haar Netwerk en is via diverse social media te vinden. Ook daar ben jij van harte welkom!

YourLight

Voor alle YourLight online promotiecampagnes. Maak gebruik van het online bereik van de diverse online platformen van Vrouw en haar Netwerk op social media. Jouw campagne bereikt circa 10.000+ ondernemende vrouwen.

Het laatste maar zeker niet de minste organisatie. Wat Vrouw PLUS online doet, doet Hestia offline voor groep interessante Business Ladies. Netwerken is goed. Verbinden is nog beter.

Jij hebt het al druk en jouw business gaat lekker. Waarom dan nog meer? Het is heel simpel. Omdat jij, ergens in Nederland, met plezier tijd vrijmaakt om een aantal keer per jaar te netwerken op karakteristieke locaties (zoals de Efteling, Kasteel Woerden en Landgoed Zonheuvel) samen met andere topvrouwen.

Meer business erbij vind jij niet echt vervelend, toch? Vragen? Is deze business club ook interessant voor jou? Laat het mij weten en ik help jou graag verder!

OurDream Management

De organisatie die alle hier genoemde organisaties beheert en managet. Die jou en jouw organisatie verder kan helpen met diverse social media vraagstukken.

In de huidige Corona tijdperk helpt Jolanda een specifieke groep (inclusief ouders van leerlingen of studenten) online verder. Op die manier draag Jolanda haar steentje bij aan het tijdelijke wettelijke verplichte online lesgeven. Wil je meer weten over dit initiatief, neem dan een kijkje op één van onderstaande linkjes.

0
Vrouw en haar Netwerk
0
Vrouw PLUS
0
Your Light
0
Hestia