– – Oud nieuws is een bericht van Jolanda van Henningen (initiatiefneemster o.a. van Vrouw en haar Netwerk) en gaat over VehN PLUS en de Hestia retriatie exclusief voor alle betrokkenen van de Ladies Business Club Hestia – –

Slechts 3 dagen actueel

Weer eens wat anders dan fake nieuws of nepnieuws. Kan zo’n titel wel kloppen? Als je het nu opschrijft kan het toch niet oud zijn? Ik vind het in iedere geval van niet, behalve als je dit te laat leest, natuurlijk. Lees je dit bericht op dinsdag 29 mei 2018, woensdag 30 mei 2018 of op donderdag 31 mei 2018 dan is het nieuws nog steeds actueel. Maar dan klopt de titel niet. Lees je het na deze datum dan kan je nu stoppen met lezen. Mits je geinteresseerd bent in de Ladies Business Club Hestia en haar activiteiten. Dan is het toch beter om nog eventjes verder te lezen. Een deel van het nieuws voor de Hestia leden en Hestia betrokkenen is na 1 juni 2018 niet verouderd. Wil jij weten wat ook na 1 juni 2018 van kracht is? Lees dan verder.

Nieuws van PLUS en Hestia

Deze maand  is hier op de website van Vrouw en haar Netwerk twee berichten gepost (alweer niet echt oud, het was zelfs nog deze maand, in mei 2018) waar ik het nu over schrijf. Het eerste blog is een Hestia bericht: Retraite Three Principles en als tweede een bericht over Vrouw en haar Netwerk (VehN) PLUS, met de titel: Allerlaatste update van VehN PLUS. Een netwerk sspecial voor ondernemende vrouwen die ook interssant is voor de leden van de Ladies Business Club Hestia.

We hadden dit blog ook de titel mee kunnen geven; special voor de Ladies Business Club Hestia leden op LinkedIn, of een kadootjes en verrassing special voor Hestia. Of nog iets anders ludieks. Maar oud nieuws is best ludiek. Wanneer is iets oud nieuws? Wanneer is iets geschiedenis? Dit is teveel content voor deze ene blog, dus hou ik het nu bij op het PLUS presentje voor Hestia betrokkenen en het Hestia verrassing voor de retraite gangers in juni 2018.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

 

Presentje via Vrouw en haar Netwerk PLUS

Hestia is dan wel oud, maar de Ladies Business Club Hestia is slechts 2 jaar jong. Ben jij er bij dinsdag 12 juni 2018 als Hestia introducé er ook bij? Dan krijg je een PLUS presentje. Het lidmaatschap van Vrouw en haar Netwerk (VehN) PLUS is in 2018 slechts € 29,00 (de waarde van het lidmaatschap bedraagt € 249,00) en jij krijg als deelnemer van de Hestia retraite bovendien een korting van 25% op dit VehN PLUS lidmaatschap. Ik ga er niet van uit dat je alle 10+ voordelen van VehN PLUS (nog) weet. Bekijk daarom de blog over PLUS: Allerlaatste update van VehN PLUS.

 

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Verrassing Ladies Business Club Hestia retraite

Wat in de PLUS blog niet staat is dan iedereen die meegaat met de Ladies Business Club Retraite 12 juni in Werkhoven te Conferentiecentrum Samaya vooraf een verrassing krijgt. Met iedereen in voorgaande zin wordt bedoeld; iedereen die lid van de geheime LinkedIn groep van de Ladies Business Club Hestia of in het verleden al eens naar een Hestia bijeenkomst is geweest (voor 28 mei 2018).

De verrassing is alleen van toepassing als jij je voor vrijdag 1 juni 2018 aanmeld om mee te gaan met de retraite. Wat is de verrassing? Dat ga ik nu hier niet vertellen. Dat is alleen bekend bij degene die zich nu aanmeld voor de retraite en/of lid is of wordt van de geheime LinkedIn community van de Ladies Business Club Hestia. Stuur mij een verzoekje via LinkedIn en ik voeg jou m/v toe aan de geheime online community van Hestia. Lees in de blog meer over de retraite en hoe jij je kunt aanmelden (koop op tijd jouw Eventbrite ticket). Ben jij er 12 juni ook bij?

Samenvatting

Omdat het best veel niet “oud nieuws” informatie is (het is mij weer niet gelukt om een kort berichtje te schrijven) vindt jij hieronder een samenvatting:

Presentje van Vrouw en haar Netwerk PLUS

25% korting op het PLUS lidmaatschap van slechts €29,00 per jaar. Hoe krijg jij dat? Meld je bij mij aan voor PLUS. Ik voeg jou o.a. toe aan de geheime LinkedIn groep van de Ladies Business Club Hestia. En aan het PLUS platform en jij ontvang het PLUS menukaart met de 10 PLUSSEN.

Hestia verrassing

Wil je weten wat de verrassing is die je krijgt als je naar de Hestia retraite kom van 12 juni? Koop dan nu jouw Eventbrite ticket dit kan ook via Facebook. En kom 12 juni naar de conferentiecentrum Samaya in Werkhoven (vlakbij Utrecht) of wordt lid van de geheime LinkedIn groep van de Ladies Business Club Hestia. Hoe? Stuur mij (via LinkedIn of de contactpagina op deze website) een berichtje.

Dank je wel voor jouw aandacht tot zover!

Een selectie van Ladies Business Club Hestia blogs via de website van Vrouw en haar Netwerk:

Membership informatie Ladies Business Club Hestia

Impressie 18 mei 2017

Blogs over VehN PLUS:

Allerlaatste update van VehN PLUS

Geen klik geen business

Auteur Jolanda van Henningen  l Community Manager l gastvrouw Ladies Business Club Hestia l online adviseur B2B l LinkedIn Facebook Twitter l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight

Fijne netwerk week!

PS: leuk hoor, meerdere keren de Ladies Business Club Hestia logo in dit item. Maar hoe ziet het nieuwe PLUS logo er eigenlijk uit? Wil jij dat weten? Dan is het zaak om nog even geduld te hebben en  helaas achter in de rij te gaan staan (ik ben ook zo nieuwsgierig zeker na de sneakpreview van de ontwerpster vorige week). Nog even geduld a.u.b.!

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren #verbinden #exclusief #lady

Privacy

Tot slot nog iets over de AVG waar jij, als ondernemer, mogelijk ook mee bezig bent geweest. Ja, ook wij, van de Ladies Business Club HestiaVrouw en haar Netwerk en onze zuster organisaties zijn hier druk mee geweest. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw digitale gegevens want dat vinden wij belangrijk. De nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) helpt jou en ons om nog zorgvuldiger om te gaan met privacy. In dat kader hebben we een privacy beleid opgesteld om je meer informatie te geven over hoe wij opereren en hoe wij jouw privacy ten alle tijden beschermen. In een volgend bericht zullen wij graag de gehele tekst van onze privacy beleid met jullie delen.