OurDream management inspiratie voor jou (2)

Goedendag! Als ik, namens mijzelf of mijn bedrijf; OurDream (community) management een blog maak gaat deze blog over community management of social media gerelateerde onderwerpen. Of over #netwerken en #events. Als ondernemer en ervaringsdeskundige is dit allemaal mijn ding, vandaar het ontstaan van Vrouw en haar Netwerk.

Nu doe ik het anders. Het gaat niet om mij maar om jou. Zeker nu. Via deze blogreeks ontvang jij inspiratie, tips en ideeën (klik op de linkjes).

Corona Tijdperk

Alles is nu anders. Wij blijven allen veel vaker thuis. Niet alleen om te relaxen maar ook om te werken. Sommige dagen is dat thuis blijven makkelijker te doen dan op andere dagen. Er zijn best veel zaken veranderd in onze leven. Wat betreft onze business; daar zitten momenteel een hoop uitdagingen vooral als jouw business of organisatie op dit moment nog niet (helemaal ) online is. Hoe dan ook; stilzitten is geen optie. Samen komen wij hier uit en hopelijk is het leven straks weer zoals het slechts een paar maanden geleden ook was.

COVID-19 en kansen

Why COVID-19 Is An Opportunity. Podcast met Simon Sinek. Let op deze video is anders als anders het is alleen luisteren en geen beeld. Veel te zien is er dus niet. Het is een Podcast in een video!

Was deze podcast video nuttig? Wat vindt jij de meest interessante tip van Simon? Heb jij ook advies of een tip voor ons?

Inspiratie met tips

Omdat stilzitten voor velen geen optie is, zie ook in onderstaande video. Ook gaan veel ondernemers door met ondernemen en met het schrijven een inspirerende blog. Tips voor inspiratie om te lezen of te kijken, hieronder een aantal suggesties:

Hoe staat het met jouw social media performance?

Eén ding is zeker, miljoenen views zoals Brené Brown of Simon Sinek op hun video’s scoren is een prachtige uitzondering die maar weinig wordt geëvenaard. Het zou eigenlijk al leuk zijn als onze boodschap 2.000 bekeken wordt zoals met bovengenoemde video ook is gelukt. Maar wat is jouw online impact? Ik, een social media expert en LinkedIn nerd, neem jou graag mee voor een kijkje online. Ik maak een social media analyse en geef jou effectief advies over jouw online bereik.

Tot dat mijn website online is (de verwachting nu  = binnen een aantal weken) is onderstaande aanbod van toepassing.

Voor slecht € 175,00 = pre website lanceringsaanbod (normale tarief = € 350,00 ) ontvangt jij een social media analyse waar je stappen mee kan maken. Dit aanbod is inclusief een live community management advies op locatie van 60 minuten. In totaal ben ik circa 3,5 uur voor jou aan het werk inclusief het analysegesprek, allemaal om jou effectief verder te helpen. 

– – – – – – Wil jij binnenkort een afspraak?

Contacten kan via een berichtje /mailtje () of via de About.me website. Vergeet jouw telefoonnummer niet te vermelden. Ik bel jou zo snel mogelijk op voor het maken van een afspraak.

– – – – – -Samen maken wij jouw online performance beter.

Aanbod speciaal voor mannen

Wij leven in rare tijden. Voor iedereen die in 2020 Vrouw PLUS lid wordt, krijgt een deze social media nulmeting gratis omdat deze nulmeting ( PLUS 11) in het jaar lidmaatschap valt. Omdat je als man geen Vrouw PLUS lid kan worden bied ik jou als man een aangepaste deal aan. Wil je weten wat dit aanbod inhoudt? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en ik help jou jouw online performance te verbeteren!

Hieronder mijn SlideShare presentatie die al bijna 1.000 keer bekeken is.

Blogreeks inspiratie OurDream

Ik wil niet één blog schrijven maar een hele reeks. De vorige inspiratie blog van februari 2020 kan je hier lezen. Het onderwerp is inspiratie en ondernemerschap. En als dat betekent dat ik een andere ondernemer kan stimuleren of zelfs meerdere ondernemers door het schrijven van deze blog dan doe ik dat heel graag. Heb jij een (lees, kijk of hoor) tip? Laat het dan hieronder weten!

Hoe ga ik deze blogreeks verspreiden?

Alle blogs kan je naast de gebruikelijke OurDream management kanalen (zoals YourLight promotie en profilering en Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen op social media) lezen. Deze posten zijn ook te vinden in de community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook 2.500+ en LinkedIn 3.000+. En het bericht wordt uiteraard ook verspreid onder de Vrouw PLUS leden. Daarmee bereiken wij met gemak 10.000+ ondernemende vrouwen op social media. Zo weet jij snel dat er een nieuwe blog met inspiratie speciaal voor jou klaar staat.

Wie ben ik?

In het echte leven (irl) en tijdens het netwerken stel je jezelf altijd eerst voor. Niet in deze blogreeks. Daar doen we het nu een beetje anders. Nu bijna aan het eind van deze blog stel ik mijzelf voor. Ik ben Jolanda een succesvolle ondernemende zakenvrouw. Mijn doel is om inspiratie te brengen voor een grote groep ondernemende vrouwen zowel on- als offline. En om kennis te brengen en alle ondernemers te helpen met effectief social media en community management te bedrijven.

Wil jij mij live zien? Een afspraak via deze website is gauw gemaakt. Ik reageer binnen 24 uur.

De volgende keer

Deze inspiratie blog is bedoeld om jou, en alle ondernemende vrouwen en mannen in Nederland eventjes te inspireren.. De volgende keer belicht ik graag een ander persoon of personen die met zijn/haar verhaal velen anderen hebben geïnspireerd. Online op social media zijn er meerdere interessante groepen waar je zeker een kijkje moet nemen. De volgende groepen zijn gratis en ook aan te raden en dat is Vrouw en haar Netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming op LinkedIn (3.000+ leden) en op Facebook (2.500+ leden). Wil jij jouw dienst online te promoten, dan help ik jou graag verder neem snel contact met mij op.

Tot binnenkort, lekker veilig, online en geniet van jouw toegift, speciaal voor jou,  hieronder!

#OurDream

#management

#inspiratie

#ondernemerschap

#samenwerken

#promotie

#profileren

 

Inspiratie toegift 2020

Veel kan nu even niet meer in deze anderhalve meter samenleving. Maar dit kan nog wel, speciaal voor jou een toegift met een aantal inspiratie video’s, teksten en afbeeldingen.  Je vindt ze allemaal hieronder! Veel plezier!

We starten met een inkijkje in het atelier van een kunstenares in Groningen. Door Maianne J. Jansen van Atelier de Beeltenis. Eigenlijk duurt deze break livestream maar 10 minuten. Normaal best kort, het is een breaksessie. In deze blog = het de langste item.

Geplaatst door Marianne J Jansen op Maandag 23 maart 2020

Dank je wel, Marianne voor deze interessante inkijkje in jouw atelier. En door onderstaande vidoe nog meer online inspiratie. Dank je wel, Claudia de Breij!

Lachen is belangrijk maar nu eventjes niet…

december 2019 21.502 lampionnen in het Olympisch stadion in Amsterdam

Geplaatst door Jolanda van Henningen op Woensdag 4 maart 2020

Nu mag je weer lachen. Zelfs gaan zingen… Nee, ik luister niet mee…

Er staat een paard in de gangJa ja een….Hij heeft het koud daar in de hal ( te groot voor een gang.). Wij niet, buiten de wind om is het best aardig qua temperatuur. Ik wens iedereen een fijne dag!

Geplaatst door Jolanda van Henningen op Maandag 17 februari 2020

nog eentje dan…

Nog steeds 100% mee eens.

Geplaatst door Jolanda van Henningen op Donderdag 27 februari 2020

en als allerlaatste inspiratiemoment in deze blog…. Geniet ervan!

Er was een tijd……

Geplaatst door Jolanda van Henningen op Dinsdag 17 maart 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *