Goedendag! Als ik, namens mijzelf of mijn bedrijf; OurDream (community) management een blog maak gaat deze blog over community management of social media gerelateerde onderwerpen. Of over #netwerken en #events. Als ondernemer en ervaringsdeskundige is dit allemaal mijn ding, vandaar het ontstaan van Vrouw en haar Netwerk. Nu wil ik daar veel verder in gaan en betrek daar graag jouw business of carrière bij. Het gaat niet om mij maar om jou. En daarom ontvang jij via deze blogreeks inspiratie, tips en ideeën.

Tips voor inspiratie om te lezen of te kijken, hieronder een aantal suggesties:

Uiteraard zijn er nog veel meer tips waarvan je kunt genieten en leren. Mijn tips: Verzamel jouw favoriete boeken, YouTube en favoriete muziek en lees, luister en bekijk deze regelmatig.

Hoe staat het met jouw social media performance?

Eén ding is zeker, miljoenen views zoals Brené Brown op bovenstaande video heeft gescoord is een prachtige uitzondering die niet iedereen haalt. Maar wat is jouw online impact dan wel? Ik, een social media expert en LinkedIn nerd, neem jou graag mee voor een kijkje online. Ik maak een social media analyse en geef jou effectief advies over jouw online bereik.

Voor slecht € 175,00 = pre website lanceringsaanbod (normale tarief = € 350,00 ) ontvangt jij een social media analyse waar je stappen mee kan maken. Dit aanbod is inclusief een live community management advies op locatie van 60 minuten. In totaal ben ik circa 3,5 uur voor jou aan het werk inclusief het analysegesprek, allemaal om jou effectief verder te helpen. 

– – – – – – Wil jij binnenkort een afspraak?

Contacten kan via een berichtje /mailtje () of via de About.me website. Vergeet jouw telefoonnummer niet te vermelden. Ik bel jou zo snel mogelijk op voor het maken van een afspraak.

– – – – – -Samen maken wij jouw online performance beter.

 

Blogreeks inspiratie

Ik wil niet één blog schrijven maar een hele reeks. Het onderwerp is inspiratie en ondernemerschap. En als dat betekent dat ik een andere ondernemer kan stimuleren of zelfs meerdere ondernemers door het schrijven van deze blog dan doe ik dat heel graag. Daarom geef ik de volgende blog graag het podium aan een andere expert en zijn/haar verhaal en verspreid dit onder 10.000+ ondernemende vrouwen.

Hoe ga ik het doen?

Alle blogs kan je naast de gebruikelijke OurDream management kanalen (zoals YourLight promotie en profilering en Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen op social media) lezen. En ook zijn deze posten te vinden in de community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook 2.500+ en LinkedIn 3.000+. En het bericht wordt uiteraard ook verspreid onder de Vrouw PLUS leden. Daarmee bereiken wij met gemak 10.000+ ondernemende vrouwen op social media. Zo weet jij snel dat er een nieuwe blog met inspiratie speciaal voor jou klaar staat.

Wie ben ik?

In het echte leven (irl) en tijdens het netwerken stel je jezelf altijd eerst voor. Niet in deze blogreeks. Daar doen we het nu een beetje anders. Nu stel ik mijzelf voor. Ik ben Jolanda een succesvolle ondernemende zakenvrouw. Mijn doel is om inspiratie te brengen voor een grote groep ondernemende vrouwen zowel on- als offline. En om kennis te brengen en alle ondernemers te helpen met effectief social media en community management te bedrijven.

De blauwe toren. Klaar voor mijn afspraak op de 17 de verdieping. #Hotel #Fletcher #Amsterdam

Wil jij mij live zien? Een afspraak via deze website is gauw gemaakt. Ik reageer binnen 24 uur.

De volgende keer

Dit is de eerste maar niet de laatste inspiratie blog bedoeld om jou, en alle ondernemende vrouwen en mannen in Nederland verder te brengen. De volgende keer belicht ik graag een ander persoon die met zijn/haar verhaal velen anderen hebben geïnspireerd. Online op social media zijn er meerdere interessante groepen waar je zeker een kijkje moet nemen. De volgende groepen zijn gratis en ook aan te raden en dat is Vrouw en haar Netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming op LinkedIn (3.000+ leden) en op Facebook (2.500+ leden).

Tot binnenkort tot ziens!

#OurDream

#management

#inspiratie

#ondernemerschap

Auteur Jolanda van Henningen