Yes, ik kan het eindelijk ook op LinkedIn verkondigen; de Hestia Ladies Line up is compleet. De Ladies Business Club Hestia heeft 4 ladies geleverd voor het exclusieve Business Event. Volgende maand, vrijdag 4 november 2016 gaat Vrouw en haar Netwerk met haar partner de Ladies Business Club Hestia naar het Carlton President Hotel in Maarssen. Daar organiseert Vrouw en haar Netwerk voor de tweede maal een Business Event deze keer met Lucinda Douglas als keynote. Uiteraard is dit event ook toegankelijk voor mannen.

Leestijd inclusief YouTube: circa 12 minuten

Afsluiten van het business jaar

Er is ruimte voor maximaal 50 ondernemers uit het hele land in het Carlton President Hotel. Samen gaan we het business jaar 2016 afsluiten tijdens een netwerkwerkborrel.

Carlton; “De wereld van het nieuwe werken en ondernemen is een wereld zonder grenzen. Dat betekent overal en altijd kunnen werken. In het Carlton President Hotel vinden experimenteerdrang en mooie masterplannen een plek. Is er behoefte aan een ontmoeting of overleg, dan hebben we een aantal fijne meetinglocaties. Maar is er juist vrijheid nodig, dan zijn er flexwerkplekken in het restaurant of in de lobby. In ons restaurant kunt u altijd terecht voor een lichte lunch of gerechten voor de stevige trek. Uiteraard is onze koffie heerlijk!

https://www.carlton.nl/

De bar van het Carlton President Hotel in Maarssen

Hestia Ladies Line Up

De ladies Ladies Line Up bestaat deze editie uit vier toppers. Heel graag stel ik aan jullie voor; Cristiana Lampert, Margareth Maduro-Koeiman, Vivian Acquah Nutrition Advocate en Sandra Djukanovic-Wolbers. Alle ladies gaan hun enerverende verhaal met jullie delen.

Lucinda Douglas

Naast deze top locatie, en de Hestia Ladies Line up zijn we ook onzettend trots dat Lucinda ons iets gaat leren over sales. Uiteraard wil ik meer vertellen wat Lucinda jou op 4 november gaat vertellen maar nog beter laat ik haar zelf aan het woord;

Ik ben de YesYouCanWoman! | Inspirational Speaker | Empowerment | Author of Sales Is Sexy

Meer over Lucinda en haar activiteiten vindt je op haar website.

Special guest

We hebben er nog één primeur in petto; en dat is Laurette Nijenbandring de Boer. Laurette is op vrijdag 4 november speciale gast. Zij gaat de aanwezige dames een demonstratie geven over voor haar speciaal ontwikkeld en uniek verzorgingsproduct.

http://beaudelor.nl/beau-de-lor-2/

Initiator en bedrijfsleider Beau de L’Or

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming en organiseert deze exclusieve Business Events. Het doel van dit netwerk is om ondernemende vrouwen een online podium te geven en hun zakelijk netwerk te laten uitbreiden zowel off- als online. Vrouw en haar Netwerk heeft op LinkedIn een community met meer dan 2.600 leden en op Facebook een community met meer dan 2.100 ondernemende vrouwen.

Ladies Business Club Hestia

Adres: Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Carlton President Hotel is centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Met de auto is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer neemt u vanaf station Maarssen buslijn 37 richting Utrecht CS. Na 5 minuten stapt u uit bij bushalte Zonnebaan. Het hotel is 300 meter van de bushalte gelegen. En handig: een gratis shuttle bus brengt u naar de lokale en het treinstation Maarssen. Vraag naar de tijden van vertrek en aankomst.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Programma 4 november

Naast Keynote Lucinda Douglas hebben we de Ladies Line up met drie ladies en een speciale gast Laurette Nijenbandring de Boer. Hieronder ziet u het volledige programma van deze middag.

12.30- 13.30 Inloop en netwerken

13.30 – 13.35 Welkomswoord Jolanda van Henningen

13.35 – 14.15 Hestia Ladies Line-up met Cristiana Lampert, Margareth Maduro-Koeiman, Vivian Acquah Nutrition Advocate en Sandra Djukanovic-Wolbers.

14.15 – 14.30 Break

14.30 -14.40 Speciale gast Laurette Nijenbrandring de Boer

14.40 – 15.40 Keynote Lucinda Douglas – Yes you can women!

15.40 – 17.00 Netwerkborrel

Locatie

Adres: Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Carlton President Hotel is centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Met de auto is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer neemt u vanaf station Maarssen buslijn 37 richting Utrecht CS. Na 5 minuten stapt u uit bij bushalte Zonnebaan. Het hotel is 300 meter van de bushalte gelegen. En handig: een gratis shuttle bus brengt u naar de lokale bedrijventerreinen en het treinstation Maarssen. Vraag naar de tijden van vertrek en aankomst.

Stichting het Vergeten Kind

Jouw investering voor het exclusieve Business Event op 4 november is € 29,00 (exclusief btw). Mocht je op het laaste moment (binnen 48 uur) toch niet aanwezig kunnen zijn gaat een deel van de opbrengst van jouw ticket naar Stichting het Vergeten Kind. Uiteraard mag je indien verhinderd altijd iemand anders in jouw plaats sturen.

http://www.hetvergetenkind.nl/

Aanmelden kan tot 1 november

Meer over dit event kan je lezen via het Facebook eventpage. Wil je ook komen? Reserveer dan via Eventbrite jouw ticket voor 1 november 2016. Heb je vragen laat het mij dan weten.

Met vriendelijke groeten,

Jolanda van Henningen

Heel graag tot vrijdag 4 november 2016 in het Carlton President Hotel in Maarssen!