Partnerbericht – Ladies Business Club Hestia bedankt….

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

20 maart 2017, de viering dat de organisatie Hestia 1 jaar bestaat, was mede een succes door de sprekers en locatie. Met dank aan…. Landgoed Zonheuvel in Doorn (provincie Utrecht), de Ladies Business Club Hestia heeft genoten van de Maarten Maartenskamer. We komen graag nog een keer!

Sprekers

Sprekers; Karin Karis met een interactieve workshop en Hanna Koedam-Esajas met haar bedrijfspresentatie. Er waren ook heren aanwezig, dank je wel Rens Tanis en Bas van Pelt met jullie waardevolle bijdrage. Namens de Ladies Business Club Hestia organisatie, allen heel veel dank!

Ladies Business Club Hestia

Deze club van ondernemende ladies heeft als doel om met plezier door samenwerking meer business te genereren. Ladies Business Club Hestia is gebaseerd op de leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen als organisatie een win-win situatie mee kan creëren.

Investering

Voor de members van de Ladies Business Club Hestia zijn alle Hestia events een onderdeel van het membership. Per jaar kan je als member naar 4 events en 2 trainingen. Zie meer informatie, zoals data en tijden op de Hestia website.

Een memberevent is jouw kans om dit event als introducé bij te wonen en zo de sfeer te proeven van de ladies business club Hestia en haar leden.

Ervaar of dit Hestia event bij jou past, jouw investering is (kostprijs) € 65,00. Dit is inclusief diner, pakeren, drankjes en hapjes.
De eerst mogelijke event voor members only met introduces is op donderdag 18 mei 2017 van 16.00 tot 20.00.
Zie op het Facebook eventpagina voor alle Hestia  data in 2017.

Vragen?

Wil je meer lezen/weten over de Ladies Business Club Hestia of de Hestia Ladies Line-Up. Neem dan contact op met Jolanda van Henningen. Onder het genot van een kop koffie of thee vertelt Jolanda jou meer over de Hestia Club.

 

 

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur.

Kasteel Woerden

 

 

One Response to Partnerbericht – Ladies Business Club Hestia bedankt….

  1. Via Facebook is er al een eerste groepje te zien die ook aanwezig is 18 mei, tijdens het members event, maar ook wie geïnteresseerd is om als introducé erbij te zijn. Ik hoop ze 18 mei allemaal te zien. Wil jij er ook bij? Wees op tijd met het vastleggen van jouw ticket via Eventbrite! Facebook: https://www.facebook.com/events/1162750617152733/?_fb_noscript=1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *