De Ladies Business Club Hestia passepartout verteld…

Passepartout: “Ik kan niet praten maar eenmalig wel via deze blog. Ik ben niet zo lang geleden geboren op Valentijnsdag 2019. En nu ben ik al 10 dagen ouder. Mijn actie is geldig tot 14 maart 2019. Dat betekent dat er niet zo veel tijd over is mocht jij als ondernemende lady gebruik willen maken van mij!

Wie ik ben?

Ik ben een passepartout van de Ladies Business Club Hestia. Deze business club organiseert voor haar leden en introducés meerdere interessante events altijd met een smaakvol diner of heerlijke netwerklunch. Als je netwerken, verbinden en meer business interessant vindt dan ben ik jouw partner! Je kunt mij gebruiken in heel 2019. Kies jouw diners en één inspiratie dag (bel of mail organisator Jolanda en vertel welke events in jouw agenda passen) en ga met een groot voordeel ( meer dan € 100,00) driemaal effectief netwerken.

Wat kan je met mij doen?

Wil jij ook effectief netwerken? Met twee maal een diner en één maal een netwerklunch tijdens een inspiratie dag? Op Landgoed Zonheuvel in Doorn (provincie Utrecht). Wil jij jouw zakelijk netwerk  effectief uitbreiden? Wil je gebruikmaken van € 100,00 voordeel? Meld je dan binnen 14 dagen aan voor de Ladies Business Club Hestia passepartout actie. Dan kan jij 3 keer effectief Hestia netwerken. Tweemaal met een diner en eenmaal tijdens een inspiratie dag met verschillende sprekers over verschillende onderwerpen.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Terug naar Hestia

Tot zover de passepartout aan het woord. Is zij ook iets voor jou? Wilde jij de Ladies Business Club Hestia in 2019 al één keer proeven? Dat kan, maar via het passepartout kan dat nu zelfs drie keer. Naast de eindejaarsborrel (ook mannen borrelen mee) is dat mogelijk op 6 verschillende inspirerende Hestia events. Je heb de keuze uit 5 verschillende events waarvan 3 maal een dinerevent en 2 inspiratiedagen. Kom ook effectief  Hestia proeven. Wanneer kan dit:

Dineren, we starten om 16:00 tot 20:00

Inspiratie: Zelf-leider-zijn van je leven
Inspiratie: Op hoge hakken in Afrika
Inspiratie: Powervrouwen in Beeld
Thema: duurzaamheid
Inspiratie dag met netwerklunch, we starten om 10:00
– 11  juni 1e inspiratie dag
Line Up
Emmy Stelling – Art of Feminine
Swier Miedema – High Mood Counselor
Sonja Jansen –  (Werk)leven vol energie, rust en vertrouwen.
Nathalie Appel – Imposter syndrome
Jolanda van Henningen – Community management
– 8 oktober 2e inspiratie dag 
Kirsten Kok – Daring greatly
Judith den Dunnen – Social selling
Sandra Kok – Live your B.L.I.S.S.
Helena de Jong – Find real freedom in your DNA

Hestia Eindejaarborrel 2019

Buiten het membership en de passepartout actie valt de Eindejaarborrel dinsdag 10 december 2019 om 16:00 tot 19:00 op Landgoed Zonheuvel in Doorn met een geheime gastspreker. Ook mannen zijn tijdens deze borrel van harte welkom. Wil jij er ook bij zijn? Koop dat tijdig jouw Eventbrite ticket.

Wij gaan alle Hestia events inclusief Eindejaarsborrel in 2019 brengen naar Landgoed Zonheuvel. En jij kan erbij zijn!

Over Hestia

Wil je meer weten over de Ladies Business Club Hestia? Bekijk haar website of één van haar socials. Onderaan dit item staan alle platformen op een rijtje. Een Hestia diner als los event is € 100,61 per diner. Voor een inspiratie dag is jouw investering € 75,44.

De passepartout zijn drie inspirerende events inclusief btw, Eventbrite reserveringskosten, parkeren, koffie en/of thee, jouw drankjes en hapjes en één netwerklunch en twee diners slechts € 175,45.

Laatste nieuws van de Ladies Business Club Hestia: Hestia blijft dit jaar thuis.  In plaatst van iedere event op een andere locatie in Nederland, zoals we in 2016, 2017 en 2018 hebben gedaan, gaan we dit jaar alle events op het prachtige Landgoed Zonheuvel in Doorn organiseren. Ben jij er ook bij?

Adres locatie:

Amersfoortseweg 98

3941 EP Doorn

 

 

Over de Ladies Business Club Hestia Passepartout

Alle passepartout informatie bij elkaar. Een Hestia dag event inclusief netwerklunch is anders als een diner event. Wil jij een goede indruk krijgen dan is het nu eenmalig mogelijk om als introducé meerdere Hestia events te bezoeken. Zoals je hierboven gezien heb heeft de Ladies Business Club Hestia een zestal inspirerende events op Landgoed Zonheuvel en sluiten zij af met een Eindejaarborrel. Wil jij een Ladies Business Club Hestia event live meemaken? Met dit passepartout ticket kun jij in 2019 drie verschillende inspirerende events met voordeel voor de prijs van € 175,45 meemaken. Daarmee ga jij 2 keer mee dineren en 1 maal meedoen aan een inspirerend dag event inclusief netwerklunch.

Kies jouw 3 data in 2019 en koop dit exclusieve en eenmalige Hestia passepartout ticket. Dit is inclusief alles zoals de Eventbrite reserveringskosten, btw, drankjes, parkeren, eenmaal een lunch en tweemaal een diner, circa 7 inspirerende sprekers. De kosten voor drie events in 2019 als losse ticket/event bedraagt normaal € 276,66. Vragen? Feedback? Laat het mij weten!

Via Eventbrite of Facebook kan jij jouw ticket scoren. Zo kan je proeven aan de Ladies Business Club Hestia en bepalen of jij deze business club iets voor jou is.

Een Hestia dag event inclusief netwerklunch is anders als een diner event. Wil jij een goede indruk krijgen dan is het nu eenmalig mogelijk om als introducé meerdere Hestia events te bezoeken.

Deze actie is exclusief voor alle business ladies.

Met dit passepartout ticket kun jij in 2019 drie verschillende inspirerende events met voordeel voor € 175,45 meemaken. Dit is inclusief de Eventbrite reserveringskosten en btw. De kosten voor drie events als losse ticket/event bedraagt normaal € 276,66. Dit passepartout ticket betekent een besparing van meer dan €100,00 op drie inspirerende events en jouw kans om de Ladies Business Club Hestia effectief te ervaren. Kom jij ook driemaal Hestia proeven?

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Alle platformen op een rijtje

 

– – Geniet van het netwerken, heel veel plezier!

Auteur Jolanda van Henningen l Community Manager en online adviseur B2B l Ladies Business Club Hestia l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l OurDream management