In deze OurDream Community Management blog ga ik heb hebben over de irritatie die jij en ik voelen als wij tijdens of voor een uitzending reclame krijgen voorgeschoteld. Vaak is het ook nog eens dezelfde super irritante boodschap die we moeten bekijken. Het voordeel is dat deze onderbreking jou wat tijd geeft. Een pauze die je best nuttig kunt besteden. Bijvoorbeeld voor het toiletbezoekje of om een natje en droogje te pakken. Maar toch zien we nog genoeg irritante reclames.

Reclame maken

Omdat reclame irritant is betekent dit dat jij als ondernemer nooit meer reclame mag maken? Nee, hoor dat mag jij blijven doen. Wij potentiele klanten willen graag weten wat er vernieuwt/veranderd is en andere nieuws over jouw dienst en/of product. Wil je wel irriteren? Bekijk deze video ( gek, ik zie geen reclame vooraf ;-).

Het kan ook anders. Je mag op TV of radio of een ander medium komen met jouw spotje. Het is beter omdat niet meer zo heel vaak te doen. We willen namelijk niet veel mensen overbodig irriteren, toch? 10 keer in beeld is genoeg. En daarnaast zorg je ervoor dat online jouw verhaal op verschillende (eigen) platformen goed te bekijken is. Wat is er eigenlijk mooier dan dat een nieuwe klant (online) jouw kant op komt?

Jij wil klanten die passen bij jou en blij wordt van jouw dienst en/of jouw product!

Aanbod alleen voor ondernemende mannen

Wij leven in rare tijden. Daarom nu een aanbieding uitsluitend voor mannen op deze website speciaal voor ondernemende vrouwen. Waarom?

Omdat iedere ondernemende vrouw die in 2020 Vrouw PLUS lid wordt gebruik mag maken van veel (10 PLUSsen) voordelen maar ook van deze extra PLUS 11 social media nulmeting. Als man kan je geen Vrouw PLUS lid kan worden. Maar ik weet zeker dat jij ook op diverse platformen op social media actief bent en nog betere online performance wil neerzetten.

Om deze reden en omdat we in vreemde tijden leven bied ik jou tijdelijk via deze blog een aangepast deal aan voor een social  media nulmeting voor slechts €  150,00 exclusief btw (= circa 3 uur werk inclusief online beeldgesprekken). Wil je weten wat dit aanbod inhoudt? Wil je weten hoeveel uur jij online met mij in gesprek bent over jouw onderneming of het social media analyse rapport?

Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en ik help jou jouw online performance te verbeteren!

Hieronder mijn SlideShare presentatie over de social media nulmeting met 1.200+ views.

OurDream management inspiratie voor jou

Wil je wat afleiding of inspiratie? Dat kunnen we zeker nu allemaal goed gebruiken.

Daarvoor heb ik dit jaar 2 inspirerende OurDream Community Management blogs gepost op deze website en op LinkedIn.

Geniet ervan!

Social media adviseur Jolanda

Wie ik ben? Ik ben iemand die jou graag helpt om jouw verhaal op het juiste podium te krijgen zonder jouw doelgroep of wie dan ook te irriteren. Reclame is vaak irritant. Ik help jou zoeken naar andere veel fijnere manieren om jouw dienst/ product op een prettige en goede manier onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep.

#reclame

#social #media

#online

#community

#management