BERICHT VAN VROUW EN HAAR NETWERK BUSINESS PARTNER LADIES BUSINESS CLUB HESTIA

Een paar dagen geleden is het eerste Hestia bericht over de Hestia retraite live gegaan: Verandering in je leven kan, en het kan onmiddellijk! Een fragment uit deze blog: “Wil jij rust ervaren in je leven en werk, waardoor je effectiever en efficiënter in beweging komt, en beschikken over een bijna onverwoestbaar humeur? Wil jij vrij zijn van die steeds weer zeurende onzekerheden, die twijfel aan jezelf, die een te groot deel van je leven opslokken? Wil je weer tijd om te genieten van de dingen om je heen en meer helderheid ervaren over jezelf en welke stappen je moet nemen om jouw resultaten te realiseren?

Dat kan!

In opdracht de Ladies Business Club Hestia faciliteren Lianne Ebbinkhuijsen en Swier Miedema een retraite van één dag waar je kunt kennismaken met een compleet nieuwe zienswijze.” Lees online hier meer over. Of bestel direct jouw Eventbrite ticket voor 12 juni om 10:00. Jouw Hestia gastvrouw tijdens de retraite is Jolanda van Henningen.

Ladies Business Club Hestia introducé

De promotie om nieuwe deelnemers te generen is tot nu toe zeer succesvol. Er zijn al meerdere aanmeldingen binnen vooral van mannen. We zijn nu opzoek naar meer vrouwen, die niet bang zijn voor een paar mannen. We zoeken naar een lady die momenteel al een succesvolle organisatie heeft of behoorlijk druk heeft met haar uitdagende functie. Gun jezelf iets specials. Jij, vrouw met ambitie, je bent van harte welkom als Hestia introducé tijdens de retraite! Het enige wat je nu moet doen is jouw Eventbrite ticket aanschaven.

Rust in Werkhoven

Kom dinsdag 12 juni naar het conferentiecentrum Samaya te Werkhoven (provincie Utrecht). Voor een prachtige en rustgevende impressie bekijk één of allebei de volgende YouTube video’s. Tip voor alle deelnemers; neem ook je wandelschoenen mee, de omgeving ter plekke is prachtig.

Wil je ook een indruk krijgen van hoe het conferentiecentrum Samaya van binnen er uit ziet? Bekijk dan ook de onderstaande video.

Presentje via Vrouw en haar Netwerk PLUS

Het kan zijn dat je dit al had gehoord of misschien lees je dit nu voor het eerst. Ben jij er bij dinsdag 12 juni 2018 als Hestia introducé ook bij? Dan krijg je een PLUS presentje. Het lidmaatschap van Vrouw en haar Netwerk (VehN) PLUS is in 2018 slechts € 29,00 en jij krijg als deelnemer van de Hestia retraite bovendien een korting van 25% op dit VehN PLUS lidmaatschap. Ik ga er niet van uit dat je alle 10+ voordelen van VehN PLUS weet. Bekijk daarom de blog over PLUS: Allerlaatste update van VehN PLUS.

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

 

Aanmelden voor PLUS gaat via het contact pagina van Vrouw en haar Netwerk. De eigen website en logo van VehN PLUS is in de maak. De officiële startdatum van dit initiatief is 1 september 2018. Maar jij bent al eerder van harte welkom! Ben jij ook een “early bird” en ben jij één van de eerste PLUS deelnemers? Jij bent van harte welkom in de besloten groep van VehN PLUS op LinkedIn, waar ik jou graag voor uitnodig. En krijg jij van mij jouw PLUS menukaart met alle 10+ PLUSSEN waar je tijdens jouw PLUS lidmaatschap gebruik van kan maken!

 

Informatie over de Ladies Business Club Hestia vindt je op haar website en alle informatie over het Hestia retraite event van 12 juni zie je ook via het Facebookevent. Vergeet niet om jouw ticket online te bestellen via Eventbrite!

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Een selectie van Ladies Business Club Hestia blogs via de website van Vrouw en haar Netwerk:

Membership informatie Ladies Business Club Hestia

Impressie 18 mei 2017

Blogs over VehN PLUS:

Allerlaatste update van VehN PLUS

Geen klik geen business

Privacy

Tot slot nog iets over de AVG waar jij, als ondernemer, mogelijk ook mee bezig bent geweest. Ja, ook wij, van de Ladies Business Club HestiaVrouw en haar Netwerk en onze zuster organisaties zijn hier druk mee geweest. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw digitale gegevens want dat vinden wij belangrijk. De nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) helpt jou en ons om nog zorgvuldiger om te gaan met privacy. In dat kader hebben we een privacy beleid opgesteld om je meer informatie te geven over hoe wij opereren en hoe wij jouw privacy ten alle tijden beschermen. In een volgend bericht zullen wij graag de gehele tekst van onze privacy beleid met jullie delen.

Veel plezier en succes met netwerken!

Gastvrouw Ladies Business Club Hestia en Auteur Jolanda van Hennijngen l Community Manager l online adviseur B2B l LinkedIn Facebook Twitter l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight