Uitnodiging Retraite Relax Dag

dinsdag 21 november 2017

10:00 – 16:00 uur

Barendrecht

 

De weg naar genieten

De weg naar genieten is genieten van de weg. Met die opening ontvingen wij het programma van Hellen Vliek van de Regenboogvlinder. Hellen gaat voor Ladies Business Club Hestia een heerlijke ontspannen retraite dag verzorgen. Een dagje van gewoon lekker niets moeten en alles mogen. Van joggingbroek en dikke sokken, taartjes en een lekkere lunch! Dit is meer dan een retraite dag, dit is gewoon genieten, terwijl je ondertussen toch fijne nieuwe zakelijke contacten legt.

Ontspannen in je kracht staan!

Het thema van de dag is Kracht & Ontspannen; vandaag gaan we jouw energie een boost geven en leer je hoe je in je dagelijks drukke business ontspannen in je kracht kunt staan.

Verloop van deze dag

Lees even mee….We beginnen met koffie of thee en maken kennis met elkaar terwijl we genieten van een punt taart. (Jouw smaak zit er vast bij). Na de koffie gaan we onder leiding van Hellen op de mat voor een lesje yoga. Daarna samen aan tafel voor een eenvoudige, maar zeer smakelijke lunch met zelfgebakken boerenland brood. Na de lunch volgt een welkome meditatie en doen we iets creatiefs. Niet nerveus worden nu. Hellen helpt. Halverwege de middag is het weer hoog tijd voor iets lekkers, met thee (wist je dat je heel blij wordt van chocolade?). Laat je loom achterover vallen en geniet van prachtige klanken die ook nog eens heel goed voor je ijn! Een uurtje later sluiten we af. Wij zeggen: zin in!! Kom je ook?

Locatie 

We zijn te gast op een prachtige locatie waar ze ons graag ontvangen:

Theehuys Polderzicht, Barendrechtseweg 539, 2991 SH Barendrecht.

Dresscode

Er is geen dresscode. Trek gewoon aan wat lekker en comfortabel zit. Neem ook dikke sokken mee.

Jouw Investering

Voor Hestia leden: Euro 95, voor niet leden: Euro 125.

Inclusief yogales, begeleiding, veel lekkers, lunch, weer lekkers en materialen. Exclusief BTW, dat wel.

  • LBC Hestia vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van deze dag, ook als het tarief even onoverkomelijk voor je is. Laat het ons weten.

Proeven

Ook niet leden zijn van harte welkom op deze ontspannen retraite dag. Besluit je lid te worden, dan verrekenen we je de fee voor deze dag. Meer informatie over lidmaatschap van 1 januari tot en met 31 december en ons jaarprogramma mailen wij jou graag.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via EventBrite: klik hier.

Over Hellen

Hellen is naast yogadocente voor volwassenen én kinderen, ook Mindfulness teacher en creatief coach. Zij volgde de opleiding tot yogadocente bij Saswhita Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Tevens volgt zij jaarlijks teaching en trainingen van haar leraar lama Tulku Lobsang. Jaarlijks reist zij naar India voor yoga-trainingen.

 

 

Namaste! Tot ziens op 21 november in Barendrecht.

Met vriendeljike groet,

Carla Hofland

Jolanda van Henningen

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

 

Ladies Business Club Online

Website

Facebook pagina

LinkedIn bedrijfspagina

Twitter

De Ladies Business Club Hestia kent ook een gratis geheime LinkedIn community (groep) met 200+ leden. Wil jij daar lid van worden? Geef dan Jolanda een seintje.