Summer School in Zandvoort aan Zee – Derde editie met Vrouw en haar Netwerk korting

Kies jouw workshop

Je hebt de keuze uit zes verschillende communicatieworkshops (maximaal 12 deelnemers per workshop) speciaal voor vakprofessionals en ondernemers om jouw dienst en/of product te promoten / profileren, uiteraard mag je er meerdere volgen met korting. Vrouw en haar Netwerk is enorm trots op deze exclusieve samenwerking waar jij je als lid van deze community op social voor kan aanmelden met korting. Normaal is jouw investering € 139,00 per training.  Nu met de kortingscode bedraagt jouw Vrouw en haar Netwerk investering slechts € 129,00 Kortingscode =  VEHNFamilie inclusief lunch en versnaperingen.

Voor wie?

Bedoeld voor: ondernemers en vakprofessionals die iets in beeld willen uitleggen, een verhaal willen vertellen dat anders dan anders is, of snelle, originele videootjes en animaties willen maken voor sociale media.

Summer School aan Zee 2017

Na het succes van 2015 en 2016, organiseert de Familie van i de eerste week van juli weer een Pop Up Summer School, dit keer… aan het strand in Zandvoort! Thema: Visual Storytelling: vertel je verhaal met je eigen beeld.

Programma: kies 1 of meer workshops

Je volgt een workshop waar je zinnige zaken voor je bedrijf of organisatie leert, onder leiding van inspirerende vakprofessionals en samen met gelijkgestemde deelnemers. Kies 1 workshop of boek er meer.

Visual Notes

3 juli: Visual Notes: Schrijven met beelden

Leer hoe je met enkele eenvoudige tekeningen en simpele technieken ‘grijze’ tekst omzet in een aantrekkelijk beeldverslag. Ga terug tot de kern en teken je eigen verhaal. Speel met vormen, kleuren en stijlen. Breid je beeldtaal uit met iconen en symbolen en leer denken in metaforen. Door de combinatie van tekst en beeld is je verhaal niet alleen aantrekkelijker, maar ook makkelijker te onthouden. Superhandig voor aantekeningen, een vrolijk cv of een prikkelende presentatie van je bedrijf.

Workshopleiders: Marjolijn Poulssen (contentmarketeer) en Sasja van Deenen (illustrator)

Aantal deelnemers: maximaal 12

Dagworkshop incl. lunch. Bestel je ticket nu!

 

4 Juli: Foto Inspiratie Dag

Deze dag was een succes tijdens de Spring School, dus we herhalen ‘m! Een speelse werkdag vol inspiratie. Ontdek dat je zelf bruikbaar en mooi beeld kunt maken voor je sociale media, je website en je digitale presentaties. Met allerlei gratis apps, tools, tips en tricks.

Workshopleiders: Anuschka Odau (beeldstylist) en Katja Staring (contentstrateeg).

Aantal deelnemers: maximaal 12

Dagworkshop incl. lunch. Bestel je ticket nu!

Animaties

4 juli: Animatie maken met je Smartphone

Stopmotion for dummies. Resultaat van deze workshop: een levendige marketing-post voor de sociale media van je bedrijf of organisatie. Output: je raakt bekend en vertrouwd met de impact van (bewegend) beeld. Je leert een storyboard maken, en gaat daarna aan de slag met het verkennen van de grondbeginselen om zelf stop-motion-video’s te kunnen maken met je telefoon. Deze zijn inzetbaar op je site, je Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin en presentaties.

Workshopleiders: Liesje den Ouden (creatief conceptontwikkelaar) en Sasja van Deenen (illustrator)

Aantal deelnemers maximaal 10

Meer lezen: het complete programma en info vind je op deze pagina

Dagworkshop incl. lunch. Bestel je ticket hier!

Storytelling

5 juli: Visual Storytelling: Word 1 met je beeld

Ineens zie je hoe krachtig beeld kan zijn. Hoe woorden kunnen raken. Vertel jouw verhaal in 1 beeld. Maak foto’s en schrijf. Speel met kleur, verander de uitsnede, kies voor het detail. Werk met prikkelende, korte teksten. Combineer, experimenteer en word 1 met je beeld. Speciaal voor social media, voor jezelf of je bedrijf. Word 1 met je beeld: 1 dag, 1 workshop, 1 beleving.

Workshopleiders: Marjolijn Poulssen (contentmarketeer) Remco Koenderman (fotograaf)

Aantal deelnemers: maximaal 12

Dagworkshop incl. lunch. Bestel je ticket hier!

5 juli: Masterclass Instagram

Maak een succes van je Instagram-account! In de ochtend: masterclass voor de kneepjes van dit bijzondere beeldmedium en inspiratie over toepassingen. In de middag: aan de slag met de invulling van je account: zo presenteer je je.

Workshopleiders: Alexandra Calmero (personal brand specialist) en Katja Staring (contentmarketeer en Instagram-fan)

Aantal deelnemers: maximaal 12

Meer weten: Lees hier verder

Dagworkshop incl. lunch Bestel je ticket hier!

Basisvideo

6 juli: Basisvideo maken met je Smartphone

John & Richard van Rooijen (videomakers) nemen deelnemers mee in hun wereld van video en leren je de slimme kneepjes waarmee je zelf verder aan de slag kunt met het maken van bijzondere creaties voor je video’s, vlogs, bewegende posts en snaps.

Belangrijk te weten: we werken tijdens de workshop met de Ios-app Imovie, dus neem een Iphone of Ipad mee! We hebben aanvullende info over Android-apps en namontage op de pc, maar werken dus expliciet met Ios tijdens de workshop.

Dagworkshop incl. lunch Bestel je ticket hier!

 

 

Meer informatie: Lees verder via deze website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *