Super fijn dat jij, met 10.000+ anderen ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming online te vinden zijn in de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn, Facebook en Twitter! Dank je wel!

Door jullie allemaal is het erg leuk om aan het werk te zijn voor Vrouw en haar Netwerk. Wat is er dit jaar nog meer te verwachten? Naast alle events op de agenda en de blogs via de website zijn we achter de schermen bezig met het neerzetten van een nieuwe eigen online platform bedoeld voor ondernemende vrouwen om beter te kunnen profileren en promoten. Werknaam; Vrouw en haar Netwerk plus. Dit platform komt naast de al bestaande social platformen hier op LinkedIn, Facebook en Twitter en binnenkort hoor je hier meer over.

Ook werk ik, in samenwerking, aan een mega Business event met een BN-er waar jij ook bij kan zijn later dit jaar in de regio Amsterdam/Utrecht.

En de laatste nieuwe samenwerking, waar ik graag over vertel en waar ik de afgelopen tijd erg druk mee bezig bent is de samenwerking met Bas van Pelt. Samen hebben wij een pracht jaar trainingstraject opgezet, startmaand is mei 2017. Wij starten volgende maand, dinsdagmiddag 25 april 2017 met een seminar #VraagJeWaarde. Mijn visie; Wij vrouwen zijn goed, we moeten het alleen nog laten zien. 25 april: Je leert onder andere; Hoe je betaald krijgt voor je waarde in plaats van voor je tijd. Kom jij ook?

http://www.vrouwenondernemersmindset.nl/

Je kunt alle ontwikkelingen in de gaten houden online via deze community waar ondernemende vrouwen met een zonder een eigen bedrijf van harte welkom zijn!

Andere online platformen

De bedrijfspagina van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn heeft momenteel 300 volgers, kom jij er ook bij?

Ondernemersmindset Meesterschap Jaartraining start in Mei 2017 in Utrecht. De website.Meer over het seminar  #VraagJeWaarde vindt je ook via de website.

Verder Vrouw en haar Netwerk

*Ook mannen zijn van harte welkom! Vragen? Of wil je samenwerken? Meld het mij!

Fijne dag!

Mvg. Jolanda van Henningen
06- 36 123 589

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur. #socialmindset