Er zijn twee experts die ik graag aan jou wil voorstellen. Volgende maand gaat de Ladies Business Club Hestia dineren. Het event start om 16:00. Voor het diner, rond 16:15, vertelt Lindsy Bruin meer over online marketing. Lindsy is businesscoach en auteur van de ebook; “Van een leuke business naar een serieus bedrijf”. De tweede dame heeft de locatie uitgekozen en deze topspreekster  geregeld. Zij is mijn nieuwe samenwerkingspartner. In deze blog vertel ik jou meer over de nieuwe samenwerking en over het event volgende maand. Je leest meer over deze ladies en hun verhaal.

Ontsporen in Tilburg

Vorige maand waren wij met een leuke groep ladies in Doorn op Landgoed Zonheuvel en genoten wij van de Eindejaarborrel van de Ladies Business Club Hestia en haar businesspartners. Nu gaan we iets anders doen. Ben jij er ook bij 11 februari? We gaan naar Tilburg, lekker even ontsporen. Samen met jou en een pracht groepje ondernemende ladies netwerken, genieten, verbinden en met plezier dineren op een ludieke locatie.

EETBAR DE WAGON

– OM EVEN TE ONTSPOREN –

De Wagon is een eetcafé voor foodlovers dat zich bevindt in twee treinstellen uit 1930 tegenover de noordzijde van het station in Tilburg. Met de Wagon willen we een spoor achterlaten. Of dit nu een herinnering is aan het eten dat we serveren, de unieke eigen wijnen die we schenken of de beleving die we achterlaten wanneer je een feestje geeft. We geloven in creativiteit waarbij het geoorloofd is te ontsporen!

Lindsy Bruin

Waar je terecht komt is duidelijk als je het vorige stukje hebt gelezen maar waarom? Graag stel ik jou voor aan de spreekster:

Businesscoach en auteur ebook; “Van een leuke business naar een serieus bedrijf”

Lindsy: “meer groei is altijd wenselijk. Er wordt te moeilijk gedaan over een goede marketing strategie. Daar hoef je niet super sexy 24/7 online te zijn en maandelijks mega resultaten te behalen.

Fragmenten van Lindsy op LinkedIn: “Ik help ondernemers aan meer klanten en het groeien van hun bedrijf.

Je wilt jouw onderneming laten groeien en aan de kwaliteit van jouw diensten zal het zeker niet liggen! Je hebt immers je klanten echt iets ontzettend moois en waardevols te bieden. Sterker nog, zodra je je klanten spreekt staan ze te springen om met je aan de slag te gaan.

Echter, online nieuwe klanten vinden of duidelijk communiceren wat je nu precies doet is nog best een uitdaging. Je trekt nu de verkeerde klanten aan en ook al heb je veel lezers en volgers, de stap naar contact opnemen en klant worden vlot niet echt.

Het is duidelijk, je moet íets met je online marketing… Maar wat dan? En waar begin je?”

Denise Hermenet

Ik ben verheugd om te melden dat een zestal Ladies Business Club Hestia diners en dagevents in 2020 door een nieuwe business partner wordt georganiseerd. Hierbij introduceer ik jullie Denise Hermenet, de nieuwe eventorganisator van de Ladies Business Club Hestia.

Denise; “graag stel ik mij even voor aan jullie. Ik ben Denise Zwamborn-Hermenet, 32 lentes jong en woonachtig in Woerden. Sinds een jaar of 7 heb ik mijn eigen massagepraktijk en sinds 1 jaar werk ik ook als zelfstandig reisagent, ofwel ik run een eigen reisbureau zonder fysieke winkel.

Beide ondernemingen zijn een enorme passie van mij en ben ik dan ook trots op dat ik dit als beroep mag doen. Ik ben zzper en het ondernemen vind ik ook erg leuk om te doen. In het verleden heb ik al meerdere evenementen georganiseerd als in ladies nights, open dagen, kennismakingsbijeenkomsten voor reizigers etc.

Ik kwam met Jolanda in contact na haar oproep dat ze iemand zocht die events voor haar kon organiseren en ik was meteen enthousiast. Na een leuk gesprek te hebben gehad zijn we vanaf heden de samenwerking aangegaan en ga ik voor de Ladies Business Club Hestia  6 events organiseren in 2020.

Dit zijn 4 diners en 2 inspiratiedagen op verschillende locaties! Uiteraard ken ik jullie nog niet en vind ik jullie mening ook heel belangrijk. Daarom gelijk alvast een vraag aan jullie. Waar zou jij meer over willen leren in 2020? Welke spreker of welk onderwerp mag echt niet missen op ons event? Mail het naar mij (Denise): relaxandtravel@reiscreaties.nl“.

Ladies Business Club Hestia

Netwerken is goed. Verbinden is nog beter. Jij hebt het al druk en jouw business gaat lekker. Waarom dan nog meer? Het is heel simpel. Omdat jij, ergens in Nederland, met plezier tijd vrijmaakt om een aantal keer per jaar te netwerken op karakteristieke locaties (zoals de Efteling, Kasteel Woerden en Landgoed Zonheuvel) samen met andere toppers. En meer business vind jij niet echt vervelend, toch? Vragen? Laat het mij weten en ik help jou graag verder!

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

 

 

Ladies Business Club Hestia diner met spreekster Lindsy Bruin

Diner 11 februari 2020

 

Welkom ladies!

Auteur Jolanda van Henningen initiatiefneemster van de Ladies Business Club Hestia

Alle Ladies Business Club Hestia evenementen op een rijtje:

2020

Diners, van 16:00 tot 20:00:

  • 11 februari
  • 19 mei
  • 8 september
  • 10 november

Inspiratie dag van 10:00 tot 16:00 inclusief netwerklunch:

  • 7 april
  • 6 oktober

Eindejaarborrel georganiseerd door de Ladies Business Club Hestia en haar samenwerkingspartners

  • 8 december
  • We starten om 16:00 en hebben een verrassingspreekster. Wil je een terug kijkje naar de vorige borrel? Bekijk de foto’s via de Facebookpagina.

Zet deze event data alvast in jouw agenda!

In deze blog heb je meer kunnen lezen over Denise en Lindsy. Het allermooiste is dat jij deze ladies volgende maand live kunt ontmoeten.

Tot de 11de februari 2020!