Sinds een tijdje zijn we weer super actief met de topics op Facebook. Doel van Vrouw en haar netwerk is om ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming de gelegenheid te geven om zichzelf of hun bedrijf te promoten/profileren. Iedereen in de community mag er aan meedoen.

Community op Facebook

Wie zitten er allemaal in deze community? Dat is echt divers, de 2.400+ leden; Van eenmanszaak tot martkleiders. Op NL georienteerd tot internationale ondernemers en ondernemende vrouwen zonder een eigen onderneming. Er is ook een community op LinkedIn met 2.800+ voornamelijk vrouwelijke leden en vergeet niet alle Twittervolgers (7.000+ volgers). Gebruik je alle online kanalen van Vrouw en haar Netwerk dan bereik je circa 10.000 ondernemende vrouwen.

Interactie

Om van elkaar te leren en antwoord te krijgen op de volgende vragen zijn de topics op Facebook opgestart. Wat doe jij? waar ben jij goed in? Wie bepaalt welke kant jij opgaat? Welke stappen gaan er genomen worden? En nog veel meer vragen. Vandaag mag jij jouw ondernemende vraag onder de aandacht brengen van bijna 2.500 andere ondernemende vrouwen hier op Facebook.


Pas een van de topics van de community met jouw berichtgeving? Ale aandacht gaat naar de  voor ondernemers maar ook voor ondernemende vrouwen. Heb jij een vraag of inspirerende content? Heb je inspiratie dat je wilt delen of wil jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Doe het dan vandaag en in de Facebook community! Succes!

Planning:
maandag = #profileren
dinsdag = #ondernemersdag
woensdag = #vraagbaak
donderdag = #kern
vrijdag = #promoten

Fijne dag en succes!

#topics #topic #interactie #community