Wist u dat we tijdens de WINTRADEweek van 25 t/m 29 september een aantal toplocaties in London zullen bezoeken? De officiële opening van de WINTRADEweek zal plaatsvinden op maandag 25 september op het beroemde terras van de House of Lords. In een informele setting zullen de delegatieleden de gelegenheid krijg om met elkaar kennis te maken.

Internationale ondernemende vrouwen

Wilt u naast contacten met Engelse vrouwelijke ondernemers ook handelscontacten leggen met ondernemende vrouwen uit bijvoorbeeld Frankrijk, Amerika, China, Abu Dhabi, Barhein en Maleisië? Dan moet u zeker mee naar de WINTRADEweek van 25 t/m 29 september.

Bijzondere plekken in London

Tijdens deze week zult u veel handelscontacten leggen met ambitieuze vrouwelijke MKB-ondernemers uit de bovengenoemde landen in een informele setting. De diverse programmaonderdelen zullen plaatsvinden op unieke en bijzondere plekken in London.

Royal Bank of Schotland matchmaking

De formele matchmaking zal plaatsvinden bij de Royal Bank of Schotland, waarbij de diverse sectoren zich afzonderlijk presenteren verspreid over de locatie waardoor u makkelijk contact kunt leggen. Hiervoor zijn ook belangrijke vrouwelijke ondernemers uitgenodigd die gelinkt zijn aan de Royal Bank of Schotland. Het is dus van belang dat u van tevoren aangeeft uit welke sectoren u vrouwelijk ondernemers wilt spreken zodat er goede matches gemaakt kunnen worden door de organisatie.

Aanmelden

Aanmelden voor deze handelsmissie kan op www.womennetherlands.com/#trades

#ondernemen #export #MKB #WINTRADEweek #ondernemendevrouwen #London

Impressie vorige vrouwelijke handelsmissie in Londen 2016 (video 3.10)

Lees via een eerder VehN blog meer meer over deze handelsmissie.

Eerder gepubliceerd

 

 

#ondernemen #export  #MKB #WINTRADEweek #ondernemendevrouwen #London #houseoflords