Jouw eerste stap op weg naar een groter bereik

Inzicht in de online performance van jouw dienst / product / organisatie is de eerste stap naar beter online presteren. Meer inzicht

om daarna de juiste stappen te kunnen ondernemen krijg je door een social media nulmeting te laten doen. En dat kan bij mij als LinkedIn nerd,

community manager en ondernemer. Je mag deze SlideShare (10 Slides) over jouw online performance en over de social media nulmeting

uiteraard ook bekijken op het platform zelf of bekijk de presentatie hier in deze LinkedIn post.

Trots op de prestatie en presentatie

Op SlideShare, gepost februari 2020, is deze presentatie momenteel al meer dan 1.400+ keer bekeken. Ik ben super trots op deze online prestatie qua views en de presentatie! En ik kan jou meteen beloven dat ik alleen hier reclame voor mijzelf maak als Social Media Adviseur. En aan jou het belang van online zichtbaarheid voor jou als ondernemer op social media benoem.

tDe pre website lancering aanbieding genoemd in de SlideShare presentatie is nog voor slechts enkele weken beschikbaar. De lancering is medio juli 2020.

Ik vind het erg leuk om bij deze presentatie iets meer over mijn dienst en jouw voordelen te vertellen. Ik hoor ook graag jouw business verhaal. Nodig jij mij uit om een bakkie te komen doen? Als je dat liever wilt  kunnen we eerst beeldbellen.

OurDream Management

Mijn OurDream Community Management website is bijna in de lucht. Tot die tijd ben jij van harte welkom om de OurDream Community Management bedrijfspagina op LinkedIn te volgen. Dank je wel, als je al volg of gaat volgen!

Een klein stukje van de OurDream website: “Met mijn social media online aanbod kan ik iedere ondernemer helpen met zijn/haar vraagstuk. Ik bied verschillende mogelijkheden bedoeld om jou online op weg te helpen.

Auteur Jolanda van Henningen  # Social Media adviseur en LinkedIn nerd. Samen werken wij aan jouw optimale online performance.

 

Deze blog, onder een andere titel, is eerder gepost op LinkedIn.