Verandering in je leven kan, en het kan onmiddellijk!

BERICHT VAN VROUW EN HAAR NETWERK BUSINESS PARTNER LADIES BUSINESS CLUB HESTIA

Wil jij rust ervaren in je leven en werk, waardoor je effectiever en efficiënter in beweging komt,  en beschikken over een bijna onverwoestbaar humeur? Wil jij vrij zijn van die steeds weer zeurende onzekerheden, die twijfel aan jezelf, die een te groot deel van je leven opslokken? Wil je weer tijd om te genieten van de dingen om je heen en meer helderheid ervaren over jezelf en welke stappen je moet nemen om jouw resultaten te realiseren?

Dat kan! In opdracht  de Ladies Business Club Hestia faciliteren Lianne Ebbinkhuijsen en Swier Miedema  een retraite van één dag waar je kunt kennismaken met een compleet nieuwe zienswijze. Geen urenlange meditatie meer, geen moeizaam positief denken of ander geploeter, maar een eenvoudig pad naar je innerlijke mentale gezondheid langs drie principes, die ons leven écht vrij maken.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

We doen dit in de vorm van een korte uitleg en duiken daarna een ontspannen gesprek in, waar ook alle ruimte is voor jouw inbreng of de mogelijkheid om gewoon weg te zakken in luisteren. Dit nieuwe gedachtegoed maakt namelijk verandering mogelijk door inzicht en niet door ‘hard werken’ aan jezelf.

Je facilitators deze dag zijn Swier Miedema en Lianne Ebbinkhuijsen

Lianne Ebbinkhuijsen
Serial Entrepreneur, Business/Speaking/Sales-Coach, Relational Presence expert.

Swier Miedema
Leiderschapsexpert, StrengthManagement Consultant en Topcoach.

 

 

 

Beiden hebben zelf in korte tijd veel verandering kunnen ervaren met deze relatief nieuwe zienswijze. Speciaal voor deze dag combineren Lianne en Swier hun expertise, werkervaring en persoonlijke verhalen om dit gedachtegoed aan je door te geven.

We ontmoeten je graag op 12 juni as. in Werkhoven te Confernetiecentrum Samaya. De start van de retraite is om 10.00 uur en om 16.00 uur eindigt de dag.

Het vergt van jou maar twee dingen; aanwezig zijn (kom dus!) en een open mind.

Na deze retraite kun je bijna niet anders dan de wereld anders zien en vanzelf anders handelen met een vooruitzicht op groeiend welbevinden.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Tot 12 juni!

Informatie over de Ladies Business Club Hestia vindt je op haar website en de informatie over het Hestia retraite event van 12 juni zie je op het Facebookevent. Vergeet niet om jouw ticket te bestellen via Eventbrite!

 

Hestia gastvrouw Jolanda van Henningen  l Community Manager l online adviseur B2B l LinkedIn Facebook Twitter l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight

 

 

One Response to Verandering in je leven kan, en het kan onmiddellijk!

  1. Informatie over de locatie (we gaan naar Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven dat ligt in de provincie Utrecht)en kosten voor dit event zijn te vinden via het Eventbrite event en/of via Facebook. Heel graag zie ik jou, 12 juni 2018, als introducé van de Ladies Business Club Hestia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *