Sinds lange tijd ben ik (Jolanda van Henningen) gelukkig niet meer alleen verantwoordelijk voor community management op LinkedIn en Facebook. Ik word hierin bijgestaan door Wilma Wuite (LinkedIn), Ant Brandenburg (Facebook) en Joyce Beckker. Zij is als laatste aangesloten en verwelkomt nieuwe leden op de community op LinkedIn.

Hierbij haar verhaal:
Joyce Beckker is auteur, spreker en uitgever van Sarah Publications, dat vrouwelijk leiderschap hoog in het vaandel voert. Haar passie ligt sinds medio 2015 bij het werken met miskraammoeders en hun begeleiders (therapeuten/coaches/verloskundigen). Samen met haar medevennoot Thea van Dijk beheert zij het online consultatiebureau  MiskraamVerwerken.nl. Dit maatschappelijk betrokken initiatief krijgt in maart 2016 een verdieping met het project ‘Soul Matchmaker’, waarbij tevens aandacht wordt geschonken aan de ongeboren zielen.

Joyce zelf is de helft van een tweeling, maar is als enige overgebleven. Ook is zij ervaringsdeskundige als miskraammoeder, van onder andere een tweeling, en heeft zij zelf mogen ervaren hoe helend het is om deze (kinder)zielen te erkennen en een plek te geven in haar leven. Sindsdien is Joyce steeds beter in staat om ook haar geesteskinderen (lees ondernemerstalenten) geboren te laten worden.

miskraam

Joyce Beckker

Vrouw en haar Netwerk is erg blij met de steun van Joyce op LinkedIn. Binnenkort stellen wij  graag de overige community managers aan jullie voor.

Succes met netwerken, als je vragen hebt dan horen we het graag.

 

Namens het Team Community Management

van Vrouw en haar Netwerk

Wilma Wuïte

Ant Brandenburg

Joyce Beckker

Jolanda van Henningen