Deze vrijdag is het zover. We gaan netwerken in Amsterdam

Ik heb ernorm veel plezier in om meer dan 10 ondernemende toppers deze vrijdag te spreken. Een aantal werken in een organisatie en een aantal hebben een eigen onderneming. Er zijn 4 dames die ons gaan inspireren met hun verhaal. Voor vrouwelijke ondermers en voor alle ondernemende vrouwen van Vrouw en haar Netwerk. Of je nou wel of niet een eigen bedrijf heb. Deze vrijdag 10 november is het zover, we gaan naar Instock in Amsterdam. Heerlijk lunchen en genieten van het event en alle aanwezigen.

Instock Amsterdam

Wil jij effectief netwerken? En geïnspireerd worden? Kom dan vrijdag 10 november naar Amsterdam. Denk jij dat je de enige bent die met ondernemende aspecten zit te worstelen? Kom naar de community lunch bij Instock te Amsterdam -georganiseerd door Work and Wellbeing en Vrouw en Haar Netwerk- en kom in contact met andere ondernemers en ondernemende vrouwen.

Vier toppers

Wissel elkaars ervaringen uit onder het genot van een heerlijke lunch en laat je inspireren door Marjolein de Jong, Petry Huisman, Léontine van Geffen-Lamers en Mariam Bentum over uiteenlopende onderwerpen zoals: “Wanneer ben jij een Power Vrouw?, Gezichtsfitness, Social Media en over een Geheim Genootschap”.

Netwerken

Vrijdag is het jouw kans om te netwerken. Een aantal namen weet je al (zie hierboven) Natasja Molenaar van Work & Wellbeing en Jolanda van Henningen (ook te zien in de video hieronder) van Vrouw en haar Netwerk heten alle deelnemers van harte welkom. Wil je nu alvast wat netwerk tips? Bekijk dan onderstaande video.

Eerder gepubliceerd

2 Responses to Deze vrijdag is het zover. We gaan netwerken in Amsterdam

 1. Het was een super fijne netwerkbijeenkomst met 12 ondernemende vrouwen en 4 zeer interessante sprekers. We hebben gelachten en inspiratie gekregen door de vele verhalen vandaag bij Instock Amsterdam. Dat gaan we heel graag nog een keer doen, 9 februari 2018 gaan we de community lunch doen in Instock te Den Haag. Instock website: http://www.instock.nl

 2. Bericht van Natasja Molenaar: Vandaag genoten van de inspirerende sprekers en de leuke gasten die naar De Community Lunch kwamen.
  Volgende keer organiseren ik, Natasja Molenaar, Jolanda van Henningen en Mariam Bentum het mooie inspirerende evenement in Den Haag.
  Wil jij op de hoogte blijven?Meld je aan voor de nieuwsbrief: https://lnkd.in/gn9RVM4

  In Den Haag zorgen wij weer voor vier vrouwelijke sprekers en een heerlijke lunch voor ondernemende vrouwen die wel wat inspiratie kunnen gebruiken.
  Ben jij die vrouw?
  Schrijf je in op de nieuwsbrief.
  Samen sta je sterker en kan je meer dan je denkt.
  Ook vandaag werden er weer mooie contacten gelegd en echte afspraken gemaakt. Daar heb je wat aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *