Ik heb ernorm veel plezier in om meer dan 10 ondernemende toppers deze vrijdag te spreken. Een aantal werken in een organisatie en een aantal hebben een eigen onderneming. Er zijn 4 dames die ons gaan inspireren met hun verhaal. Voor vrouwelijke ondermers en voor alle ondernemende vrouwen van Vrouw en haar Netwerk. Of je nou wel of niet een eigen bedrijf heb. Deze vrijdag 10 november is het zover, we gaan naar Instock in Amsterdam. Heerlijk lunchen en genieten van het event en alle aanwezigen.

Instock Amsterdam

Wil jij effectief netwerken? En geïnspireerd worden? Kom dan vrijdag 10 november naar Amsterdam. Denk jij dat je de enige bent die met ondernemende aspecten zit te worstelen? Kom naar de community lunch bij Instock te Amsterdam -georganiseerd door Work and Wellbeing en Vrouw en Haar Netwerk- en kom in contact met andere ondernemers en ondernemende vrouwen.

Vier toppers

Wissel elkaars ervaringen uit onder het genot van een heerlijke lunch en laat je inspireren door Marjolein de Jong, Petry Huisman, Léontine van Geffen-Lamers en Mariam Bentum over uiteenlopende onderwerpen zoals: “Wanneer ben jij een Power Vrouw?, Gezichtsfitness, Social Media en over een Geheim Genootschap”.

Netwerken

Vrijdag is het jouw kans om te netwerken. Een aantal namen weet je al (zie hierboven) Natasja Molenaar van Work & Wellbeing en Jolanda van Henningen (ook te zien in de video hieronder) van Vrouw en haar Netwerk heten alle deelnemers van harte welkom. Wil je nu alvast wat netwerk tips? Bekijk dan onderstaande video.

https://youtu.be/hnT8MXVS9is

Eerder gepubliceerd