Van harte gefeliciteerd, met de start van VehN PLUS!

VehN PLUS is gestart met haar platform special voor ondernemende vrouwen. Het jaarabonnement is € 49,00. De eerste blog over VehN PLUS is via onze website te lezen. Aanmelden kan via de contactpagina op deze website. Voor je dit doet lees eerst meer over de september actie.

Start VehN PLUS

We gaan de lancering van VehN PLUS anders doen als in de planning staat. De opdrachtgever van de website van VehN PLUS heeft afgelopen vrijdag blikschade veroorzaakt op een snelweg met een vrachtwagen (hoe ik die niet gezien had, zeker heel erg dom 😉 ) gelukkig is niemand gewond geraakt of erger.

En ook de bouwer van de website is ziek. Waarschijnlijk heeft zij momenteel een voorhoofdholte ontsteking. Hiervan is het goede nieuws; dat gaat vanzelf weer over. Het slechte nieuws dat duurt nu al best lang en de website is nog niet af.

Maar de site is wel bijna (circa 95%) afgerond. De vormgeving staat. Alles (eigenlijk teveel) van VehN PLUS staat online. Nu alleen nog de puntjes op de i en dan mag de hele wereld meegenieten van VehN PLUS. Wil jij alvast een blik werpen op de onder constructie website van VehN PLUS? Laat het mij dan weten en ik regel dat voor jou.

Geef mij een seintje en ik regel dit voor jou. Hou er wel rekening mee dat de site nog niet af. Maar heb jij suggesties? Laat het mij weten, wie weet kunnen wij dit meteen meenemen.

Wiki over lancering

De betekenis van een lancering volgens Wiki = lancering zelfst.naamw. ruimtevaart het afschieten van een ruimteschip of ruimtesonde vanaf een lanceerbasis militair het afschieten van een raket het met een technische installatie in een achtbaan laten versnellen van het voertuig om het circuit af te kunnen leggen

Bron: WikiWoordenboek.

Zo spectaculair starten is best heftig misschien zelfs wel onmogelijk. Ik kies ervoor, samen met de PLUS betrokkenen en leden om jullie te inspireren. Met deze inspiratie en de september actie geven wij iedereen de mogelijkheid om ook gebruik te maken van de 10 PLUSsen. Wil je meer weten over deze september actie? Lees dan verder.

September actie

In de planning staat een VehN PLUS (PLUS 2) event in Q3, blogs (PLUS 7) op de website van Vrouw en haar Netwerk en een eerste tip (PLUS 8) m.b.t. samenwerken. Als PLUS lid krijg je korting op het VehN PLUS event (PLUS 10). Als je lid bent mag jij als eerste reageren en wordt je van alle ontwikelingen op de hoogte gehouden.

Omdat wij deze maand – september 2018 – zijn gestart, mag jij de VehN PLUS jaar met een lager tarief beginnen. Tijdens de september actie is dit slechts € 39,00 en dan ben je lid voor een heel jaar tot 1 oktober 2019. Doe jij ook mee?

Waarom VehN PLUS?

Omdat je samen met anderen ondernemende vrouwen en een paar ondernemende mannen heel veel kan bereiken. Samen kom je verder en sta je sterker. PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Dit netwerk is bedoeld voor ondernemende vrouwen om meer uit hun zakelijk netwerk te halen. In vorige VehN PLUS blogs zijn de 10 voordelen belicht. In de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en op Facebook zijn deze PLUSsen verder belicht. In de planning staan een aantal vlogs presenteren om de 10 PLUSsen door deze vlogs nader uit te leggen. Hieronder de eerste vlog over PLUS 6.

De 10 PLUSsen

PLUS 1 Effectief netwerk uitbreiding Ben jij al lid van de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn of Facebook? Dan weet jij hoe je jouw netwerk kan uitbreiden. Word lid van PLUS, breid jouw netwerk effectief uit en ervaar het principe om samen sterker te staan.

PLUS 2 Zelf een Vrouw en haar Netwerk event organiseren

PLUS 3 Jouw YourLight campagne met 10.000 cent korting

PLUS 4 Gratis advies gesprek over online profilering (promotie) van 30 minuten (live of telefonisch).

*PLUS 5 Eén keer, 10 minuten, op het podium (Hestia Ladies line-up van de Ladies Business Club Hestia

*PLUS 6 gratis livestream sessie op Facebook in de community van VehN van 20 minuten 

https://www.facebook.com/jolanda.vanhenningen/videos/10204969891884700/?query=PLUS%206

*PLUS 7 Eén gratis blog op de website van Vrouw en haar Netwerk 

Voor PLUS 5, 6 en 7* is van toepassing dat je een gratis keuze kunt maken voor één van deze drie plussen. Wil je ook nog een tweede of derde PLUS optie doen dan kan dit met een korting van 25%.

PLUS 8 Elke maand nieuwe netwerktips

PLUS 9 Met 15% korting eenmaal een Ladies Business Club Hestia diner event proeven

PLUS 10 Special voor jou 25% korting op alle VehN events tijdens jouw PLUS lidmaatschap

 VehN PLUS is hierbij gelanceerd! Namens Vrouw en haar Netwerk mag ik VehN PLUS heel veel geluk en succes wensen!

 

De blog; “Samen kom je verder en sta je sterker” is ook via deze link te lezen. Aanmelden kan via de contactpagina op deze website.

Online

Waar is het ondernemende zakelijk netwerk te vinden? Waar kan jij jezelf profileren? En jouw bedrijf promoten? En kom je interessante tips en inspiratie tegen die jou verder kunnen helpen?

Vrouw en haar Netwerk (PLUS 10)

VehN PLUS

YourLight (PLUS 3)

Eerder online verschenen

Waar kan je meer over de vrouw achter deze initiatieven lezen?

Op deze website, lees online Het verhaal van Jolanda.

 

~~Veel plezier en een fijne netwerkdag! ~~

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en online adviseur B2B l Ladies Business Club Hestia online adviseur B2B l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight