Een wandeling met Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk gaat wandelen met stiching Kijk Haar!

NETWERKWANDELING VROUW EN HAAR NETWERK EN STICHTING KIJK HAAR!

 In de week van Internationale vrouwendag werken Jolanda van Henningen van Vrouw en haar Netwerk en Pieter van Stein van stichting Kijk Haar! samen.
Op zaterdag 11 maart a.s. zijn zij gastvrouw en gastheer tijdens een netwerkwandeling voor geïnteresseerden uit Vrouw en haar netwerk en het netwerk van Kijk Haar! in Den Haag.
Het doel van deze wandeling is met elkaar de verbinding aan te gaan. Want hoe mooi kan het zijn om elkaar te inspireren en te helpen!
De wandeling start om 10.00 uur vanaf Den Haag CS. De samenkomst is voor de vestiging van de Bruna in de stationshal. De wandeling heeft een duur van ca. 1,5 uur. Aansluitend is er gelegenheid om iets met elkaar te drinken in Den Haag.

Donatie

Vrouwen in de buitenlucht klaar voor een wandeling.
Deelname aan deze netwerkwandeling is gratis voor de doelgroep van Kijk Haar!, dames met een bijstands- of WW-uitkering. Dames vanuit het netwerk van Vrouw en haar netwerk kunnen een donatie geven ter ondersteuning van het werk van stichting Kijk Haar! Hiervan kunnen schrijfgerei, versnaperingen tijdens coaching sessies en locatiekosten worden betaald.

Aanmelden

De vrouwelijke werkzoekende 50+ professionals melden zich aan bij Pieter van Stein via: pvanstein@upcmail.nl. De ondernemende vrouwen van Vrouw en haar Netwerk melden zich aan bij Jolanda van Henningen via de Facebook event pagina. Via Eventbrite kan je vervolgens jouw ticket vastleggen om mee te doen met deze bijzondere wandeling. Er is plek voor 10 werkzoekende dames en 10 ondernemende vrouwen.
Heel graag tot ziens!
Meer informatie over Kijk Haar! is terug te vinden op www.kijkhaar.nu
Meer informatie over Vrouw en haar Netwerk is terug te vinden op https://www.vrouw-en-haar-netwerk.nl/

One Response to Een wandeling met Vrouw en haar Netwerk

  1. admin schreef:

    Afgelopen zaterdag erg genoten tijdens de wandeling met Pieter van Stein van Stichting Kijk Haar. #datgaanwenogeensdoen
    Afbeelding op Facebook; https://www.facebook.com/Vrouw.en.haar.Netwerk/?fref=ts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *