Achter de schermen zijn de vrouwen van Vrouw en haar Netwerk, druk bezig met onder andere moderatie, community management op Facebook en LinkedIn en social media marketing en events. Maar ook met het opzetten van een nieuw reeks van inspirerende events speciaal voor jou. In een volgende blog hoor je meer over deze ontwikkelingen. Nu meer over Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS.

Vrouw en haar Netwerk

Zoals je al op deze website kon lezen: ” Vrouw en haar Netwerk is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. Doel van het netwerk is om het netwerk van vrouwen te vergroten.

Welkom bij hét gratis online netwerk om jezelf zakelijk te profileren speciaal voor vrouwen met een zonder een eigen onderneming!

Blogs en tips

Regelmatig deelt Vrouw en haar Netwerk in samenwerking met Vrouw PLUS een leerzame blog van een expert met tips speciaal voor jou, ondernemende vrouw met en zonder een eigen onderneming. Aan deze reeks hebben de afgelopen periode een viertal toppers aan meegewerkt.

De start van deze blogreeks was maart 2018 door Jolanda Wicherson. Maar ook deze toppers hebben een blog geschreven: Jolanda van der Steen met ondernemende tips juni 2019, Susan Veldkamp met ondernemende tips april 2019 en Jolanda van Henningen met ondernemende tips oktober 2019. Wil jij ook meedoen aan deze blogreeks? Informeer wat de mogelijkheden zijn via het contactformulier van de website.

 

Evenementen Agenda

Op deze pagina lees je meer over dit prachtige initiatief. In het kort: Vrouw en haar Netwerk is (mede-) organisator van inspirerende evenementen op diverse locaties in Nederland. In samenwerking met de Vrouw PLUS leden komen er steeds meer interessante events speciaal voor ondernemende vrouwen op de agenda.  Het bereik van Vrouw en haar Netwerk is circa 10.000 ondernemende vrouwen. Als jij een interessante event hebt dan delen wij dit ook gratis. Geef dit door via het contact formulier of een stuur een e-mail aan Jolanda van Henningen via jolandavanhenningen@gmail.com.

 

– – – SAMEN KOM JE VERDER EN STA JE STERKER – – –

 

Vrouw en haar Netwerk is een gratis platform idem haar communities deze zijn toegankelijk voor haar leden op LinkedIn of Facebook. Om meer ondernemende vrouwen gebruik te laten maken van alle mogelijkheden en bereik  van Vrouw en haar Netwerk online is Vrouw PLUS opgericht. Het startpunt was september 2018. Momenteel zijn er 30 ondernemende vrouwen lid van Vrouw PLUS.

Vrouw PLUS

Met Vrouw PLUS kan je effectief jouw zakelijk netwerk vergroten. Jij kunt jezelf profilering en jouw bedrijf promoten. Alle voordelen (10 PLUSsen) staan op de website onderverdeeld in een PLUS. Vrouw PLUS beidt jou onder andere de mogelijkheid om een blog te posten, event te organiseren (alle opbrengsten zijn voor jou!) op een podium te staan, een livestream met bereik te organiseren en nog veel meer.

Wil jij meer over Vrouw PLUS weten? Maandelijks is er een Vrouw PLUS spreekuur. Vaak zijn deze sessies op een donderdag om 10:00 online. En ook nog eens gratis, meld je aan via het Facebookpagina van Vrouw PLUS en bekijk wanneer de volgende sessie is.

En zorg dat je dan in de groep aanwezig bent zodat je de melding van Facebook als wij binnen met de sessie niet mist. Mogelijk geeft alleen de Vrouw PLUS website voldoende informatie. Maar ook de Nederlandstalige video (zie hieronder) bied jouw een mogelijkheid om iets mee te weten te komen.

Enjoy watching!

 

Vrouw PLUS

De Vrouw PLUS website weet je te vinden, toch? Zo niet klik op de link. Van harte welkom! Er zijn nog meer Vrouw PLUS platformen via social media ter vinden. Ook daar ben jij van harte welkom!

Veel netwerk plezier!

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en online adviseur l Vrouw en haar Netwerk l Vrouw PLUS l