Vrouw PLUS2021-01-28T15:17:58+01:00
VrouwPLUS

99% online

Werken en samenwerken is voorgoed veranderd.

WAAROM KIEZEN VOOR VROUW EN HAAR NETWERK?

Vrouw en haar Netwerk (VehN) is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. Doel van het netwerk is om het netwerk van vrouwen te vergroten. VehN is een online platform om jezelf te profileren, waardoor er meer business en meer samenwerking tussen ondernemende vrouwen kan ontstaan. Vrouw en haar netwerk wil een ‘thuis’ (home) zijn voor alle ondernemende vrouwen.

Aanstaande events

DE 10 PLUSSEN

PLUS 1 online

Jouw netwerk effectief uitbreiden en regelmatig nieuwe netwerktips speciaal voor ondernemende vrouwen. Ben jij al lid van de online community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn of Facebook? Dan weet jij hoe je zelf jouw netwerk kan uitbreiden.

Daarnaast zijn deze communities ook interessant omdat er regelmatig nieuwe relevante tips gedeeld. Ook door Vrouw en haar Netwerk.

Lees in de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en Facebook positieve tips die jou inspireren in jouw onderneming of carrière. Heb jij zelf een tip? Deel deze online in één of in beide communities.

PLUS 2 online en offline

Zelf een Vrouw en haar Netwerk event organiseren.  En de opbrengst is voor jou. Hoe doe je dat? Kies een datum en locatie. Jouw Vrouw PLUS event zetten we in de agenda van Vrouw en haar Netwerk. Samen met Vrouw en haar Netwerk gaan wij jouw online of offline event meerdere keren online promoten onder 10.000+ ondernemende vrouwen.

PLUS 3 online

Lanceer jouw YourLight campagne met 10.000 cent korting. Breng jouw dienst of product onder de aandacht van ondernemende vrouwen met een bereik van circa 10.000+ ondernemende vrouwen met een zonder een eigen bedrijf. Via de online platformen van Vrouw en haar Netwerk. Start samen een online campagne. Samen met OurDream Management bepaal jij de volgende stap in jouw online marketing/profilering strategie.

Normaal bedraagt een YourLight campagne € 350,00 (exclusief btw). Als Vrouw PLUS lid betaal je eenmalig  € 250,00. Wil je weten wat je hier voor kan doen vraag jouw eigen YourLight campagne lijst op of neem een kijkje op de website.

PLUS 4 online

Gratis advies gesprek over online profilering (promotie) van 30 minuten (online). Tijdens dit gesprek krijg je een beter beeld hoe jij de PLUSsen in het komende jaar online kunt inzetten in jouw voordeel.

De onderwerpen tijdens het gesprek zijn: Welke Vrouw PLUS hoort bij jou? Welke stap (PLUS) ga jij eerst doen? In welke maand/volgorde? Samen nemen wij alle Vrouw PLUS mogelijkheden door. Jij kies de volgende stap in jouw ( online ) marketing strategie.

PLUS 5 offline (maar we starten online)

Eén keer, 10 minuten (of langer), op het podium.  Tijdens een inspirerend event speciaal voor ondernemende vrouwen. Dat kan tijdens één van de evenementen van de Ladies Business Club Hestia, bijvoorbeeld tijdens een inspiratiedag. Maar ook tijdens een Vrouw PLUS event of een andere passende event. Pak jouw kans om live jezelf te profileren! Word inspiratiebrenger of spreker.

PLUS 6 online

Een gratis livestream sessie van circa 20 minuten.  Deze online sessie start via de community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook met momenteel 2.500+ leden.  Een aantal weken van te voren wordt  een oproep gepost en verspreid om de diverse social media kanalen, op TwitterFacebook en LinkedIn van Vrouw en haar Netwerk. Ook wordt deze aankondiging in de communities 5.000+ gezet. Tijdens de Facebook livestream doe jij in circa 20 minuten jouw presentatie over jouw expertise.

PLUS 7 online

Eén gratis blog publiceren Deze blog wordt geplaatst op de website van Vrouw en haar Netwerk. Met jouw inspirerende verhaal. Vervolgens worden deze een aantal keren via social media verspreid. Hiervoor worden onder andere de social media kanalen, op TwitterFacebook en LinkedIn van Vrouw en haar Netwerk gebruikt. En wordt er ook in de communities 5.000+ gepost.

PLUS 8 online

Jouw business online. We kunnen er niet meer onderuit. Het leven om ons heen is op dit moment sterk veranderd. Ook na deze crisis gaat online steeds belangrijker worden in onze huidige maatschappij. Weet jij al hoe je dit gaat aanpakken? Wij bij Vrouw PLUS denken graag met jou mee hoe jij jouw business of organisatie kan wijzigen. Daarom beiden wij jou een extra online klankbordsessie van 30 minuten aan om samen te sparren hoe wij jouw business nu en in de nabije toekomst Corona proof kunnen maken.

Wij werken samen met diverse specialisten om jou op weg te helpen.

PLUS 9 online korting

Met 15% korting eenmaal een Ladies Business Club Hestia diner event proeven tijdens de duur van jouw Vrouw PLUS lidmaatschap. Neem een kijkje in de agenda op Facebook om te zien wanneer jij kan dineren met andere ladies of bekijk de overige Hestia events. De business club is bezig met het omzetten van haar offline events naar online evenementen.

Deze PLUS biedt jou ook de mogelijkheid om tijdens een inspiratie sessie of een andere Ladies Business Club Hestia bijeenkomst jouw dienst of product op het podium presenteren. Word inspiratiebrenger of spreker tijdens één van de bijeenkomsten.

De Ladies Business Club Hestia is online te vinden:

PLUS 10 online korting

Speciaal voor jou 25% korting op alle ondernemende Vrouw events tijdens de duur van jouw Vrouw PLUS lidmaatschap.

Alle events zijn te vinden via de Evenementen Agenda van Vrouw en haar Netwerk. Vrouw en haar Netwerk is online te vinden:

Voor alle PLUSsen is van toepassing circa 30 minuten, of langer als anders vermeld staat, gratis online advies (veelal via beeldbellen). Mocht het advies gesprek langer duren dan is in vooraf onderling overleg een tarief van € 75,00 per uur van toepassing.

Vrouw en haar Netwerk logo

VehN Actueel

Lees hier de laatste berichten en gastblogs.

Meer blogs

Sluit je aan bij ….. vrouwen die lid zijn van één van de netwerken.

Ontdek de mogelijkheden en breid je netwerk uit.

    Go to Top