Vrijheid is voor mij als alles ( zowel zakelijk en privé ) loopt hoe het moet lopen en ik geniet van alle ontwikkelingen en gebeurtenissen. Om dit voor elkaar te krijgen heb je plezier en inspiratie nodig. Er zijn veel manieren om inspiratie op te doen.

Mijn suggestie is om volgende week, op Landgoed Zonheuvel in Doorn (provincie Utrecht), plezierig mee te dineren en daarvoor (we starten om 16:00 ) te genieten van een inspirerende lezing tijdens Ladies Business Club Hestia diner event. Samen met andere ladies. De lezing wordt gegeven door Helena de Jong en georganiseerd door de Ladies Business Club Hestia.

Het verhaal van Helena

Helena: “Ik ben Helena de Jong. Creatief denker en schrijver, mental coach, praktisch, sparringspartner en vertaler voor persoonlijke ontwikkelprocessen, moeder van 2 jongens en sinds 2005 ondernemer.

Ik geloof in zelf-leiderschap, in eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven, in veerkracht, in het eigen kunnen van de mens en dat je alles kunt bereiken waarin je gelooft. Dat is voor mij echte vrijheid!

Ik begeleid succesvolle ondernemende professionals die van binnen worstelen met onzekerheid, om in hun leiderschap te stappen zodat ze echt vrij zijn om hun dromen waar te maken!

Hoe komt het nou dat je zo graag iets wilt bereiken maar toch niet de stappen zet die je daar brengen?

Dat je weet dat je veel meer in je mars hebt maar als het eropaan komt je het niet kunt laten zien, je komt niet uit de verf zoals je zou willen.

Wat maakt dat jij harder werkt dan je collegae maar toch die erkenning en waardering uitblijft en je dan nog een tandje bijzet?

Wat maakt jou nou jou? En hoe weet je dat jij dat echt bent? Ben je wel zo vrij als je denkt te zijn in je handelen en je beslissingen?

Dat waren vragen die ik mezelf al heel jong stelde. Ik wilde mezelf begrijpen, het leven en de ander.

Waar ik achter kwam is dat je leven en onderneming een spiegel zijn voor wat je gelooft over jezelf. Verder dan wat je gelooft krijg je je onderneming niet. Of kun je niet dat bereiken wat je wilt in je leven.

Na jarenlang onderzoeken, ondervinden en ervaren heb ik antwoorden gevonden op die vragen. De antwoorden zitten in jou en ik bedoel, letterlijk in jou. Ze liggen verborgen in je DNA, of beter gezegd, je cellen.

Wil jij ook graag antwoorden? Eindelijk weten hoe je verder komt en echt je business een boost kunt geven? Kom naar de inspirerende lezing; Ladies Business Club Hestia Diner event met Helena op Facebook. Klik je hier op dan kom je op de Eventbrite pagina.

Waarom zou jij ook volgende week dineren?

Om alle genoemde redenen hierboven maar ook omdat je met plezier bezig ben met jouw zakelijk netwerk uit te breiden met nieuwe contacten. Zo plant je zaadjes om meer business te scoren of alleen of in samenwerking. En gelijkertijd ben je op een inspirerende wijze de Ladies Business Club Hestia aan het ontdekken onder het genot van een drankje tijdens een overheerlijk diner op een memorabele locatie.

Wat gaat Hestia nog meer doen in 2019?

4 maal | Workshop Diner | 16 tot 20 uur

12 februari met Helena de Jong

9 april met Chantal Heutink

10 september met Léontine van Geffen-Lamer

5 november met Sernur Tekin

2 maal per jaar een inspirerend dag event | Inclusief netwerklunch |Van 10 tot 16 uur

11 juni Line Up:

Emmy Stelling

Swier Miedema

Sonja Jansen

Nathalie Appel

8 oktober 2e Inspiratiedag

Judith den Dunnen

Sandra Kok

Klik je op één van bovenstaande data dan kom je terecht op het Facebook event pagina. Meer namen en informatie komt eraan.


Hestia is soms ook voor mannen

Buiten het membership is de Eindejaarsborrel dinsdag 10 december 2019 om 16:00 op Landgoed Zonheuvel in Doorn met een geheime gastspreker. Ook mannen zijn tijdens deze borrel van harte welkom. Deze ladies business club is uiteraard bedoeld voor ladies. Maar toch mag jij als ondernemende man ook jouw bijdrage geven als spreker of deelnemer. Of kom 10 december 2019 ook mee borrelen? Afgelopen jaar was de eerste Eindejaarborrel (ja, er was ook één man bij en een hoop ladies aanwezig) ook in Doorn (provincie Utrecht) en we hebben genoten. Daarom doen we het dit jaar weer en jij kunt er bij zijn!

Wil jij er ook bij zijn? Koop dat tijdig jouw Eventbrite ticket. Wil je niet wachten tot het einde van dit jaar? Ben jij een ondernemende vrouw? Kom dan dinsdag 12 februari ook Hestia proeven?

Evenementen Agenda Vrouw en haar Netwerk

Staat jouw gewenste event hier niet bij of wil je vaker netwerken? Neem dan ook een kijkje in het Evenementen Agenda op onze website. Heb je zelf een interessante event die jij er graag bij ziet staan? Zet jouw tip onder deze blog of stuur dan een e-mailtje naar jolandavanhenningen@gmail.com. En ik zet jouw event er graag bij.

Wil je meer weten?

Bekijk de website van de Ladies Business Club Hestia, daar vind de membership informatie. Of kom eens kijken op de website van Vrouw en haar Netwerk; lees online Het verhaal van Jolanda. Maar uiteraard kan je ook een kijkje nemen op de website van de Ladies Business Club Hestia.

 

Ladies Businsess Club Hestia Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en online adviseur B2B l Ladies Business Club Hestia online adviseur B2B l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight