Weet jij al wat Gamification is? Nee, in dit item leg ik uit (o.a. via fragmenten uit het event van vrijdag 20 juli door Queen Petra Duijzer) wat Gamification is. Weet je het al wel? Dan heb ik mooi nieuws voor jou. Met Vrouw en haar Netwerk (VehN) PLUS lidmaatschap kan je met 25% korting ook deze event bijwonen. Hoe? Lees dan verder.

Gamification

Ondernemen is als een spel, je moet de spelregels kennen, zodat je jouw eigen regels kunt creëren.
Ben jij een creatieve gedreven ondernemer? Dan is een serious business game echt iets voor jou.

Het Queen Event is voor creatieve gedreven ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk en persoonlijk succes. Je wilt natuurlijk je bedrijf laten groeien en je omzet verhogen, maar tegelijk wil je meer waarde bieden en jouw klanten helpen om jouw kennis te implementeren in hun bedrijf.

Jouw DNA als mens en als ondernemer is het uitgangspunt in een businessgame. Maar als ondernemer ben je ook op zoek naar meer zingeving en voldoening, je wilt ten volle bijdragen aan de wereld met jouw ZIJN. Dan is een business game een interessante positioneringsstrategie voor jouw bedrijf.

Meld je aan via deze pagina.

Let op je hebt nog maar 3 dagen om met VehN PLUS 25% korting jouw event ticket te scoren!

Graag presenteer ik aan jou: “De allereerste VehN PLUS vlog” Het initiatief VehN PLUS verdient een vlog serie. Vandaag ben ik met de eerste vlog aan de gang gegaan. Er gaan er nog meer komen…

Eerste Vlog


Hierbij mijn eerste VehN PLUS vlog. Ik sta erop zonder make-up en met spijkerbroek.  De video is extreem kort. Klink ik hol? Laat jouw feedback hieronder of op YouTube achter.

Vrouw en haar Netwerk (VehN) PLUS

Officieel beginnen we in per 1 september 2018 maar voor de early birds bieden wij de mogelijkheid om tegen een zeer gunstige investering lid te worden en per direct te genieten van alle 10 plussen. Als lid kan je direct zien welke 10 PLUS voordelen er zijn en welke er binnenkort nog bij gaan komen. Want 10 PLUS voordelen is slechts het begin van jouw PLUS lidmaatschap. Waarom wil jij lid worden van het PLUS platform? Omdat je samen met anderen heel veel kan bereiken. Samen kom je verder en sta je sterker. PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Dit netwerk is bedoeld voor ondernemende vrouwen om meer uit hun zakelijk netwerk te halen.

logo VehN

Korting op events

Zowel PLUS 9 als PLUS 10 geven korting op inspirerende netwerkevents.

PLUS 9: Ladies Business Club Hestia korting is 15%. Deze korting is van toepassing bij een eventprijs boven de € 25,00

PLUS 10: Vrouw en haar Netwerk korting is 25%. Deze korting en is van toepassing bij een eventprijs boven de € 25,00

Andere Events

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Hieronder een overzicht van alle interessante netwerkevents met de korting erbij vermeld die jij kunt ontvangen als VehN PLUS lid.

Aanmelden VehN PLUS

Wil je meer lezen over VehN PLUS? Heb je vragen? Laat het mij weten! Aanmelden kan via de contactpagina. Tot binnenkort?

 

Met vriendelijke groet,

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager l gastvrouw Ladies Business Club Hestia online adviseur B2B l LinkedIn Facebook Twitter l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight