Welkom bij Vrouw en haar Netwerk!

logo VehN

Voor de nieuwe leden maar ook voor degene die al langer lid zijn van de community van Vrouw en haar Netwerk (VehN) op LinkedIn of Facebook, van harte Welkom!

https://www.vrouw-en-haar-netwerk.nl/

https://www.vrouw-en-haar-netwerk.nl/

 

Vrouwennetwerk

Vrouw en haar Netwerk is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. Doel van het netwerk is opgericht om het netwerk van vrouwen te vergroten. Het is een online platform om jezelf te profileren, waardoor er meer business en meer samenwerking tussen ondernemende vrouwen kan ontstaan. Vrouw en haar netwerk wil een ‘thuis’ (home) zijn voor alle ondernemende vrouwen.

Iets doen

Mogelijk wil je naast jouw online lidmaatschap iets doen of betekenen voor VehN? Laat dan van jou horen, wat wil jij voor ons betekenen waar kan jij ons een plezier bij doen en waar kunnen wij jou een plezier mee doen?

Wat kan VehN gebruiken? Heb jij een blog liggen of wil je een blog schrijven voor VenN? Is moderatie iets voor jou? Of promotie, marketing en/of administratie?

Of mis je iets bij VehN en wil je iets (nieuws) opzetten? Wil je een workshop verzorgen en/of organiseren? Wil je niet één maar meerdere workshops of blogs doen? Of wil je vrijwillig VehN ondersteunen bij een event of online in één van haar communities?

Zoektocht

VehN help jou graag verder met jouw zoektocht. En we willen jou ook online versterken. Wie weet wil je jouw kennis op jouw specifieke vakgebied inzetten?

Laat het mij weten, fijne dag!

Met vriendelijke groet,

 

Jolanda van Henningen

Website Vrouw en haar Netwerk

Bovenstaande afbeeldingen bij vrouwennetwerk zijn van het Vrouw en haar Netwerk Business Event 4 november 2016 in Tribes te Utrecht met Lucinda Douglas en de Hestia Ladies Line-up.

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur.

2 Responses to Welkom bij Vrouw en haar Netwerk!

  1. Amy Rijcken schreef:

    Ik werk veel met skype en webinar en wil graag een grotere doelgroep leren kennen die even tijd maken om ernaar te kijken. Ik kan ook workshops geven.
    grtjs amy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *