REGELMATIG ZETTEN WIJ VAN YOURLIGHT IN SAMENWERKING MET VROUW EN HAAR NETWERK EEN TOPPER INTO THE SPOTLIGHT. Vaak in de Nederlands taal. Nu met een aantal Engelse fragmenten in the blog. Het online bereik van YourLight en haar partners is 10.000+ ondernemende vrouwen. Bekijk hier de vorige YourLight into the spotlight inspiratie blog met 6 toppers deze keer hebben wij weer 6 dames uitgekozen om te stralen. Lees in deze blog meer over ze.

 

Topper nummer 1 kunstenares

Marianne J. Jansen – Artist and teacher in art at Atelier de Beeltenis

Marianne J. Jansen

Haar headline op LinkedIn: “artist and teacher in art at Atelier de Beeltenis“.

Fragment van haar LinkedInpagina: ” In my drawn works I strive to capture the drama of human motion and dance in long, flowing lines. Working on large formats gives me the freedom to be involved in the act of drawing with my own gestures and body.
Both in my drawings and sculptures I focus on the vulnerability of humans; your vulnerability as well as mine.” Lees online verder en neem een kijkje op haar website en zie het werk van Marianne.

Topper nummer 2 coordinator

Glenda Vijzelman

Zoals zij zichzelf op LinkedIn beschrijft: “Creative coördinator”.

LinkedIn fragment : “I have been involved in projects in which the ultimate goal has been to connect people from different cultural backgrounds and different age groups with eachother in order to gain a better understanding of eachother’ s world by having a great time and learn from eachother through creativity, debating and other forms of communication.”

Online vindt je o.a. op onze website meer over Glenda en haar stichting Crianza.

Topper nummer 3 ondernemer

Sernur Tekin Jewellery with a mission

Sernur Tekin

Haar LinkedIn headline ( mogeljk binnenkort): jewellery with a mission veranderen naar, ethical jewellery for the conscious souls

Ik ken Sernur als een ondernemende vrouw die boeiend meer kan vertellen over het onderwerp duurzaamheid en ondernemen.

Fragment van haar ANA DYLA website: “De passie voor stijl is opgevolgd door de liefde voor sieraden. Ana Dyla wordt op een eerlijke, duurzame manier geproduceerd. De kleinschalige productie zorgt ervoor dat de sieraden exclusief zijn. Hoge kwaliteit is een must omdat Ana Dyla voor altijd bij je blijft, daarom maken wij enkel gebruik wil recycled 925 sterling zilver en goud.” Tip, lees online verder en ervaar ANA DYLA.

Topper nummer 4 schrijfcoach

Jolanda Pikkaart ofwel dé kleurrijke schrijfcoach

Haar LinkedIn headline: “Zorg(t) dat jouw boek er wél komt #boekplanner #auteur #schrijfcoach”

Fragment van haar LinkedInpagina: ” Geef kleur aan je boek en je business!

Ik help succesvolle ondernemers bij het schrijven van een boek. Dé kleurrijke schrijfcoach & auteur.

Ik geef online trainingen en geef 1 op 1 schrijfcoaching.
Schrijf een boek en profileer je als expert!

Auteur: Boekplanner, Zorg dat jouw boek er wél komt en Met je smartphone het bos in

www.boekplanner.nl

 

 

Topper nummer 5 gastvrouw

Marlou Visser -Gespecialiseerd in Brandstyling & Expert in Hospitality Services

Marlou Visser

Marlou is meer dan alleen een uitstekende gastvrouw.

Fragment van haar Marilou Event Support site:

“Als jij mij vertelt hoe jouw dag eruit moet zien,
zorg ik ervoor dat jij deze dag staat te stralen en
ècht contact gaat maken met jouw (ideale) klant”

 

Topper nummer 6 Retailexpert

Annette Brueren  ofwel strategisch retailexpert

LinkedIn Summary: “Ik was een succesvol retail ondernemer totdat ik genoodzaakt was om de stekker uit mijn bedrijf te trekken. Nu help ik als retail ervaringsdeskundige en retailcoach, ambitieuze retailers naar groei, plezier en meer rendement.”

Fragment van de Annette Brueren website: “VAN FRUSTRATIE NAAR VISIE”

Het retail bloed stroomt door mijn aderen en als retailexpert en retail consultant vind ik niets leuker dan ambitieuze (mode)

Annette Brueren – Strategisch Retailexpert

retailers te helpen om zich persoonlijk te ontwikkelen en zo meer groei, rendement en vooral plezier uit hun bedrijf te halen. Omdat de retail zo in beweging is, is het belangrijk voor jou als ondernemer om mee te bewegen, de juiste keuzes te maken en een duidelijke visie te hebben.” Lees online meer.

Als retailexpert en retail consultant weet ik, als geen ander dat het lastig is om niet te verzanden in de dagelijkse “frustratie”, die je letterlijk afleidt van visie en focus op je bedrijf. Het is de kunst om te blijven reflecteren, bijsturen en scherp te blijven met het doel voor ogen. Kijk eens met een andere bril naar jezelf en naar je bedrijf, of laat mij je daarbij helpen.
Als retailexpert help ik je  graag.

Wil je meer over deze bijzondere dames weten? Bekijk dan de LinkedIn profielen en/of websites.

Vrouw en haar Netwerk

YourLight en ik kunnen eigenlijk niet stoppen met het vertellen wie er in het netwerk van Vrouw en haar Netwerk en vrouw PLUS toppers zijn. Eigenlijk is iedereen een topper. Daarom komt er binnenkort een vervolg met nieuwe toppers die wij graag aan jullie voorstellen. Kan je niet zolang wachten? Neem een kijkje in de community hier op Facebook 2.500+ op LinkedIn 3.000+ en zie daar deze en andere voorbeeldvrouwen. Of lees meer over de laatste ontwikkelingen van Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS.

Dit is niet de eerste YourLight into the spotlight blog. Vorig jaar zijn wij gestart met deze reeks. De volgende keer zet YourLight met plezier weer andere dames in de inspiratie spotlight blog.

Veel plezier en inspiratie!

Auteur Jolanda van Henningen Ik help jou graag met het opzetten van jouw Yourlight campagne!

Wil jij een online YourLight campagne? En 10.000+ ondernemende vrouwen bereiken? Neem contact met mij op.