REGELMATIG ZETTEN WIJ VAN YOURLIGHT EEN TOPPER IN DE SPOTLIGHT. Deze keer hebben wij 6 dames uitgekozen om te stralen. Het online bereik van YourLight en haar partners is 10.000+ ondernemende vrouwen. Nu posten wij onze eerste “YourLight into the spotlight” blog. Eerder vorige maand begonnen wij met de topper nummer 1 Sandra Kok in het spotlight te plaatsen. Had jij haar website; al gezien? En direct erna deelde wij nog een geweldige topper. 

Topper nummer 2

En dat was Sherina. Als nummer 2 in deze blog is het de beurt aan Sherina Ghafoerkhan. En hier een linkje naar haar eerdere post een aantal jaren geleden over “versterken van onze verbinding” uit oktober 2016. Sherina is een topper uit de Community van Vrouw en haar Netwerk.  Dank je wel Sherina voor jouw hulp!

Sherina heeft een tijd terug een flinke bijdrage gegeven aan het topic mogelijkheid op Facebook. Haar website, zie je hier.

Na deze twee topvrouwen presenteren wij in de post ook nieuwe toppers.

Topper nummer 3

Als topper nummer 3 stellen wij jullie graag voor aan Glenny Sijlbing. Zoals zij het zelf omschrijft: Een kunstenares. consulent, coach, trainer, oma en lekker eigenwijs. Ontwerper van de Black Queens Inspiratiekaarten.

een voorbeeld van haar werk zie je hieronder:

 

En ook jij kunt deelgenoot zijn van haar werk, neem een kijkje op haar website en lees over haar BLACK QUEENS INSPIRATIE KAARTEN deze zijn nu te bestellen.

Topper nummer 4

Nancy Peeters en zou als deze topper haarzelf omschrijft: Netwerk Werkgeluk – spreker over geluk – projectleider geluk. Auteur van verplichte leeskost (ik raad het zeker aan!~) Boek: “Het geheim van geluk.”

Fragment van haar LinkedIn pagina: “Kennis delen over geluk, ik doe niets liever dan dat. Daarom schreef ik het boek ‘Het geheim van geluk’ (www.nancypeeters.nl) en spreek ik regelmatig over persoonlijk geluk, werkgeluk en sturen op geluk door overheden. De laatste jaren ontwikkelde ik lokaal sturen op geluk en bouwde ik aan werkgeluk binnen de gemeente Schagen. Ik spreek uit ervaring en inspireer je graag.  Wil jij ook met haar in contact kopen? Bezoek haar website

 

 

De één na laatste is topper nummer 5

Joyce Beckker. Op LinkedIn: “Ik help intuïtieve onderneemsters te transformeren van 3D naar 5D zodat ze vol vertrouwen leven en werken.

Joyce help ons al jaren met de moderatie in de LinkedIn community en daar ben ik haar super dankbaar voor!

Neem een kijkje op haar website.

Fragment: “In deze tijd kan jij weleens oude stukken tegenkomen in je leven. Deze oude energie klopt bij je aan om geheeld te worden. Dat kan zowel op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak zijn. Herken jij dit bij jezelf?” Lees online verder.

 

En nu tot slot, topper nummer 6

Angelina Jochems. Fragment van haar LinkedIn pagina: “Ik help mensen om lekkerder in hun vel te zitten, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te creëren én van zichzelf te houden. Kortom; mensen die een gelukkig(er) leven willen leiden.

En op haar website: “Ik help mijn cliënten om positiever in het leven te staan, zichzelf beter te leren kennen en het beste uit zichzelf én dus hun leven te halen!

Ik heb al honderden mensen geholpen naar een gelukkiger leven met (meer) liefde voor zichzelf.” Lees zelf hier meer.

 

 

En als laatste een tip van Angelina, zie de afbeelding:

Angelina is een ware inspiratiebron online als “irl”. Online kan je dit zien via diverse social media kanalen en haar website.

Vrouw en haar Netwerk

YourLight en ik kunnen eigenlijk niet stoppen met het vertellen wie er in het netwerk van Vrouw en haar Netwerk en vrouw PLUS toppers zijn. Er zijn zoveel voorbeelden te noemen. Daarom komt er binnenkort een vervolg met nieuwe toppers die wij graag aan jullie voorstellen. Kan je niet zolang wachten? Neem een kijkje in de community hier op Facebook bijna 2.500+ op LinkedIn 3.000+ en zie deze en andere voorbeeldvrouwen. Of lees meer over de laatste ontwikkelingen van Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS.

Veel plezier en inspiratie!

Auteur Jolanda van Henningen Voor jouw online campagne.