Een bedrijfspagina op LinkedIn geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om meer over jouw bedrijf te vertellen. Het laat zien waarom een potentiële klant of opdrachtgever jou moet inhuren of jouw product zou moeten aanschaffen. Een LinkedIn bedrijfspagina zorgt voor meer ‘traffic’ vanuit LinkedIn naar de website van je onderneming of organisatie.

Platform om te profileren

Vrouw en haar Netwerk (2.500+ leden) heeft als doel om ondernemende vrouwen (met en zonder een eigen onderneming) een platform te geven en bied vanaf deze week ook jou de kans om dit te doen. Plaats in de community van Vrouw en haar Netwerk jouw LinkedIn bedrijfspagina en wij gaan deze volgen.
Een voorbeeld; zie in de community van Vrouw en haar Netwerk een voorbeeld over de LinkedIn pagina van Vrouw en haar Netwerk. Graag een respons of like!

LinkedIn logo

Heb je nog geen LinkedIn pagina of wil je er meer over weten? Over hoe je een pagina maakt of het belang van volgers? Ga daar voor ook naar de LinkedIn pagina van Vrouw en haar Netwerk en via het gratis ebook van OurDream Community Management (Jolanda van Henningen) heb jij in 30 minuten ook een eigen LinkedIn bedrijfspagina.

Doe jij ook mee met de zomeractie? Zet jouw LinkedIn bedrijfspagina in de community van Vrouw en haar Netwerk en ik en vele anderen gaan ook jouw pagina volgen.

Zomeractie op Facebook

Ook op Facebook gaat Vrouw en haar Netwerk deze actie doen. Je kunt naar keuze of jouw Facebookpagina, Website of een andere online platform profileren. Vergeet niet om dit te gebruiken: #zomeractie. Succes met het profileren!

Facebook logo

Meer Vrouw en haar Netwerk nieuws

Aankomende week volgen er blogs van nieuwe Vrouw en haar Netwerk bloggers Aafke (special voor werknemers), Archana en ook de vlog van Vivian gaan online.

Net nieuw de blog van Maureen Lashley; De handtas en de schatkist, over financieringen voor een (nieuwe) onderneming.

Deze maand hebben we mogen genieten van blogs aan de hand van Tamara Straatman; Wat kun je het beste doen als je burn-out hebt?,

Astrid Koelewijn; De succesformule van sterke vrouwen

En ook van Mandy Joppen is het volgende deel verschenen; Je persoonlijke en zakelijke doelen moeiteloos combineren en realiseren? Stap 5; Investeer in jezelf om te worden wie je er voor moet zijn!

Ik wens alle community leden een hele fijne zomer!

 

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur